24. feb. 2011


Caroline hadde feber og var absolutt ikke i form, så ho var hjemme fra skolen. Heldigvis er ho en av dem som kan sove seg mer eller minre frisk. Selv om det snødde noe veldig i går, putta jeg Jakop i vogna og gikk opp til Alleen. Det var ikke særlig lurt. Jeg tenkte ikke på at det ikke var måkt stort sett hele veien, og det hadde jo snødd ca 20 cm. Det ble ganske så tungt. Da jeg hadde passert Kiwi ( litt mere enn halveis) kom jeg på at jeg hadde glemt bagen til Jakop. Så da var det bare å snu, og gå inn på Kiwi for å handle smokk, bleier og grøt på glass. Deretter bar det videre opp til Legesenteret. Måtte en tur innom for jeg hadde mistanke om at Jakop hadde ørebetennelse. I tillegg kom det helt friskt blod i bleia når han var på do dagen før. Han hadde heldigvis ikke ørebetennelse, og legen kunne ikke finne noen rifter eller sår i rumpa som kunne forklare blodet. Fikk beskjed om å komme tilbake med en gang hvis det kom igjen, for da må han antageligvis en tur på sykehuset for nærmere undersøkelse. Etter å ha vært hos legen gikk vi for å møte Jonas på skolen. da vi hadde hentet han skulle vi en tur på apoteket for å hente noen medisiner til meg, på lindex for å kjøpe sokke tøfler til Jakop. Kjekt å ha noe som gjør at han ikke sklir på gulvet, for nå går han rundt fra møbel til møbel. Av og til glemmer han seg bort og slipper taket og står av seg selv. Helt til han oppdager det og siger sakte sammen på gulvet. da vi var ferdig i Alleen, satte vi kursen for Liss og Erik. På veien opp møtte vi Torill og hennes veninne Ellen. de var ute for å handle litt og for å finne hårfarge, så de kunne få stripet håret.
Da vi kom opp til Liss, var Jakop både sulten og trøtt. Han sovnet i det vi var rett på utsiden av huset. Vi gikk inn og måtte stjele noen skiver av Liss, og etterpå var han klar for senga. Heldigvis står reise senga der, så det er lett å få lagt han.
Jon var ferdig hos en kamerat rett før kl 15, men på grunn av været, ble det noen små ulykker, noe som igjen førte til at Jon brukte rett over 2 timer hjem fra Mandal. En tur som normalt tar 25-30 minutter. Før han kom opp til Liss var han en tur på butikken og handlet noe middag til Caroline som var hjemme. Resten av oss fikk middag hos Liss. Det var fiskekaker i brun saus, poteter og gulrøtter. Noe som til og med jeg klart å spise. Det er jo ingen hemlighet at jeg ikke liker fisk bortsett fra fersk makrell og laks. Etter en deilig dag, slappet vi av og tok en kaffe og røyk før vi kjørte hjem.
 Det var ikke mye som skjedde resten av dagen, men en ting er sikkert. Det var absolutt ikke Jakop sin dag. To ganger datt han i gulvet så hode fikk seg en god smell, og en gang gikk han i gulvet med hodet først i fra sofaen. Jon satt med hånden på magen han. Men en utrolig hastighet klart han å fo sats så han klart å delevis bompe over og vri seg ut av armen til Jon. Heldig som han er gikk det fint alle 3 gangene. 
Senere på kvelden, da jeg var på badet for å stelle Jakop og Jonas, klarte han noe helt utolig. Han skvatt opp på bena, vippet opp dolokket og slang armed ned i doen, og fikk tak på den do luft gelen, og stappet litt av den i munnen. Fikk vasket inni munnen med en gang og gav han melk. Etter å ha snakket med legen og giftsentralen fant vi ut at han hadde fått i seg så så mengder at han ikke trengte inn på sykehuset siden han var i fin form og ikke hadde brekt seg. Vi skulle bare holde han under oppsyn resten av natten.
Ellers hadde vi en koselig og rolig dag :)

Blogges

Ingen kommentarer: