6. jan. 2011

Romjula

1. juledag var vi hos Liss og Erik til julelunch. Det var koselig og avslappende. Det var ikke mye mat jeg orket etter gårsdagens julemiddag, men godt var det. Ellers gikk dagen med til avslapping og bruk av julegavene. Jakop begynner å bli bedre, og klarer å beholde endel mat, men jeg vil alikevel ta en tur på helsestasjonen og veie han på mandag.


2. juledag reiste Bente og Alexander hjem til Drammen. Synd de ikke kunne være lenger, men Alexander måtte jobbe senere i uka, og ville ha noen dager hjemme først. Da jeg kom tilbake etter å ha kjørt de til Kristiansand, var det til for den årlige skaldyrs middagen hos Samal og Abelone. Der var det som vanlig fullt hus. Hilde med fam. hadde kommet. Else og Anton, Ann Siren med familie og Liss med familien. Vi var faktisk 20 stykker. Utolig at vi får plass i leiligheten, men når man er glade i hverandre går det meste.
Siden juleaften og nyttårs aften i år var på en fredag måtte Jon jobbe hele romjula, så det ble ikke mye juleferie på han. Jakop tok jeg med til veiing på mandagen. Han hadde tatt av seg 40 gr siden sist i november, men noe annet hadde jeg ikke forventet meg. Var bare glad det ikke var mere. Synd han skal få så mye. Vi har vært heldige med Caroline og Jonas, så da endte vel alt på Jakop. Han har sluttet å spy og gått over til å bare gulpe masse, så maten holder seg der den skal være. Heldigvis får han svelgt det meste. Høres ekkelt ut, men i forhold til vekta er det topp.

Mamma, Rolf og Andre kom en tur nedover på 2. juledag. De sov oppe hos Martin og Torill. Andre kom ned på mandagen for å sove hos oss frem til onsdagen. Jon og jeg var oppe hos Martin og Torill på middag tirsdags kvelden. Der fikk vi servert stek og fløtegratinerte poteter. Deilig. Caroline og Andre var barnevakt for Jonas og Jakop. Selvfølgelig måtte Jakop spy, men det ordnet de flott opp i. Ellers gikk romjula stille og rolig for seg, eller i alle fall så rolig for seg som det kan med en på 9,5 mnd, 6 år og 14 år.

Ingen kommentarer: