18. jan. 2011


På fredag skulle Caroline overnatte hos Camilla, noe ho gledet seg veldig mye til siden det var så utrolig lenge siden. Ho hadde det kjempe koselig.

Lørdag var vi i selskap hos Abelone som hadde fødselsdag. Det ble vi servert hummer, stek, poteter og god saus. etterpå var det kake. Etterpå skulle jeg kjøre ett flyttelass for Martin og Torill. Det endte med at Martin måtte gå ned bakken med 2 søppelsekker og en ryggsekk, for det var speil is med masse slaps. Det var nesten umulig å komme frem noen plass. Senere på kvelden skulle Caroline og noen venner til en kammerat. Jan Ove sendte melding om at hvis Caroline fikk lov til å være en halv time lenger, skulle han bære ved for meg når jeg trengte det. Siden vi er tom for ved, lovte han å lø veden når vi fikk kjøpt ny. Caroline fikk lov til å bli en halv time lengere. Kanskje vi skal kjøpe 2 mål med ved, og ikke 1 mål som vi hadde tenkt. hihi.

Søndagen var stille og rolig. Det var en stund siden sist Martin og Torill var på besøk, så vi bad de ned på middag. Det var kjempe koselig. Heldigvis kom vi både opp og ned.

Mandag skjedde det ikke mye og dagens høydepunkt for Jonas var da vi ble stoppet i beltekontroll da vi skulle hente Caroline etter skolen. Det gikk veldig fint. Ingen bot!

Ingen kommentarer: