12. jan. 2011

Caroline Abelone 15 år

Den 4. januar var Caroline og Jonas første dag på skolen etter ferien. Det var også den dagen da Caroline ble 15 år. Helt utrolig å fort årene går. Må jo mobbe henne litt, og si at nå er ho halveis til 30. Dagen ble feiret med kake på ettermiddagen. Da var familien vår nede på besøk. Camilla og Jan Ove var også her nede.
Siden Jakop hadde tatt av seg forrige uke, var vi til ny kontroll og en tur til barnelegen. Han hadde lagt på seg 120 gr, så nå går det riktig vei. Ble enig med legen om at vi skal ta han vekk fra Emfamil og over på helmelk, og se om det kan hjelpe på magen. Ellers er  han jo i fin form. Melissa var også en tur til kontroll og hadde lagt på seg ca 1 kg på 1 mnd. Godt jobba. Merker ho begynner å bli "tung" i armene.
Torsdagen var vi ut i snøen hele gjengen. Vi dro Jonas og Jakop på akebrettet, noe Jakop syntes var gøy. Var nok litt tungt for Jonas og holde han, men det gikk fint. Siden det var blitt mørkt ute, var vi bare på utsiden. Vi la Jakop på snøen. Han visste ikke helt hva han skulle gjøre. Satt han var det gøy med snø, men prøvde han å krabbe i løssnøen ble han kald i ansiktet. Litt irritert over at han ikke fikk det som han ville, men hadde det gøy alikevel. Jonas, Jon og Jakop lagde seg snø engler. Måtte selvfølgelig hjelpe Jakop, men det ble en søt liten engel. Jons engel ble litt svart på vingene, hva nå enn det kan bety, og Jonas sin ble bare kjempe fin.
Etterpå hadde jeg og Jonas snøball krig. Gøy og kaldt, og jeg må innrømme at Jonas fikk brynt meg.
Resten av uka gikk rolig for seg. Ettersom Jakop får mindre Emfamil, og mere h-melk, øker appetitten hans voldsomt. Godt er det. Problemet har blitt at natte våkingen hans begynner å bli ett problem. Han vil ha mat. Hvis vi prøver å få han til å sovne igjen, holder han det gående til morningen, får han mat sovner han igjen og sover resten av natta. 

På søndagen koste vi oss med: Elgstek, grønsaker, fløtegratinerte poteterog fløtesaus. Nydelig....

Blogges

2 kommentarer:

Livsgledestedet sa...

Hyggelig at alle koser seg og at det er mye aktivitet i heimen.

Ønsker deg en flott dag - nyt den.

Hilde og Kåre sa...

Tiden går altfor fort :/
Hugo blir 20 iår! Kimmi blir 17.. *iiik*
Godt jeg ikke blir eldre :-p

Flotte bilder av gjengen :)