24. des. 2010

LILLE JULEAFTEN

Jeg skulle egentlig hente Torill i 10-11 tiden, men den gang ei. Caroline sov og sov, og Jakop gulpa opp mer eller mindre all maten han fikk i seg. Det virker som om det er refluxen som har forværret seg. Maten kommer oftere og oftere opp, så vi har igjen begynt å la han sitte i stolen en stund etter mat. Rett over 1600 fikk jeg endelig kommet meg avgårde. Fikk handlet inn det jeg trengte, før det var full fart hjem for å prøve å bli ferdig til Bestemor Bente og Alexander skulle komme. Fikk ryddet en del og spist fiskegrateng, før jeg hentet Caroline og så kjørte vi inn til kristiansand for å hente Alexander og Bente. Vel hjemme fikk vi ryddet ferdig, pyntet juletreet, laget delfiakake, kost oss, og vasket og skiftet på Jakop.
Dette ble et kjedelig blogg-innlegg, men det dekker i alle fall det meste. Nå skal jeg henge ett par gaver på kalenderen, legge godter i julesokken.
God natt. 
Blogges

Ingen kommentarer: