22. des. 2010

 Dagen i dag har vært lang, men samtidig har den gått fort. Morgenen startet ved at Jakop våknet av Jon sine lyder for 3 gang. De andre gangene sovnet han når han fikk sutten, men ikke denne gangen nei. Tredde på meg morgenkåpe og pysj bukse, lirket Jakop ut av sengen og satte kursen for stua med en lys våken Jakop på armen. Da jeg kom opp kikket jeg på klokka, og så kikket jeg en hel del ganger til, for jeg ville ikke tro det som stod. Klokken var 03.45. Alt for tidlig, eller skal jeg si sent eller.............. Men det hjalp ikke at klokka var det den var, for Jakop var like våken. Prøver å gjøre minst mulig ut av nattevåkingen til Jakop, så der satt han i stolen og babla og hadde det greit og jeg satt i sofaen og ventet på at han skulle bli trøtt. Jepp...... Han sovnet rett før Jon stod opp i 06-tiden.
Ellers har dagen gått med til Rydding og de nest siste forberedelsene til Jul. Det har gått litt tregere enn beregnet siden ryggen min har gått amokk. Har gått mer eller mindre krokbøyd i hele dag. Caroline måtte hjelpe meg med og ta Jakop opp trappa. Nå er det bare og sette kassene inn fra lille soverommet og inn i boden, i morgen blir det handling av grønnsaker og julegodt, skru ifraverandre senga til Caroline, legge madrasser på plass og re opp sengene. Etterpå er det tid for og hente bestemor Bente og Alexander på toget i kr.sand. God natt.Blogges.

Ingen kommentarer: