22. des. 2010

Hva skjer?

 Det begynner å bli en stund siden jeg har fått blogget skikkelig. Det har skjedd endel i siden sist, og jeg må jo også innrømme at jeg rett og slett ikke har fått surret meg til å blogge.

Den 19 november tittet den 1. Lille tanna til Jakop ,så vidt frem i dagen lys.
Den 20 november kom Torill og Martin ned til oss. Fordi det var begynt å komme litt rier, og været ble så dårlig ble de her. Utpå ettermiddagen tok riene til og i 18 tiden kjørte vi innover til Sykehuset i Flekkefjor. Det var meningen at jeg skulle være der til Melissa var født, men det endte med at jeg var med på hele fødselen. En fin og spesiell opplevelse. Veldig spennende og se hvordan det er uten å være den som ligger i senga. Noe jeg aldri vil glemme.Den helga kom tanna til Jakop helt frem. En uke senere kom tann nr. 2.

 Gøy å se hvordan Melissa vokser og begynner å bli mere våken og følger med mer og mer. Syntes en stund at Jakop liksom hadde "stoppet", men så kom det i full fart. Han har ikke hatt tid til å lære seg og sitte. Syntes egentlig at det var ganske kjedelig tror jeg. I løpet av 3 uker har han lært seg å sitte og leke, dra seg fremover på armene. Har funnet ut av at han er energi sparende. Finner han noe som ligger ett godt stykke unna, vrir han seg slik at han ligger med siden til, så begynner han å rulle. Etter hvert rull sjekker han og tar noen småjusteringer, før han ruller videre. Da det bare er litt igjen, snur han seg og drar seg bort det siste lille stykket.
 Han har hatt en periode hvor han har satt ansiktet ned i gulvet, og "gått" fremover til rompa står rett i været.
Vi har lurt litt på hva han egentlig prøver på, men på søndag da vi var hos pappa og Tone Lise, fikk vi svaret. Han hadde prøvd å komme opp på alle 4. Kanskje ikke den lureste metoden, men han prøvde, og klarte det til slutt.
Vi hadde også årets peppekakebake dag hos Liss. Like koselig som alltid, og ungene koste seg. Jakop var ikke så veldig flink til å bake, men han var veldig god til å grise seg inn i mel. Caroline og Natalie endte opp med mel-krig, noe som egentlig ikke var særlig overaskende.

Vi var på besøk hos pappa og Tone Lise på søndag. Det var kjempe koselig. Spiste masse god mat, snakket og kost oss. Caroline og Jonas var i kjelleren med Tone Lise, og kom opp igjen med klær og leker. Godt fornøyde begge to. Fikk også hilst på jentene til Tone Lise. Fikk ikke snakket så mye med de, men de var to fine jenter. Gleder oss til å bli bedre kjent med de. Jeg har hatt meg ett pår turer til Sørlands senteret og handlet litt. Caroline har fikk seg kjole til julebordet til klassen. Ho kjøpte seg ett par støveletter til, og ho ble kjempe fin. Fikk også kjøpt noen få julepressanger. I går hadde jeg min siste tur. Fikk kjøpt julepressanger til Caroline, Jonas og en liten en til Jon. Fikk også kjøpt juletøy til meg og Jakop. Var en tur innom Ikea og fikk kjøpt en barnestol til Jakop. Da vi var inne for noen uker siden, kostet den 129,- og i går kostet den 98,- Godt vi ikke kjøpte den sist. På veien hjem gikk det tregt. Det snødde endel og siden det tar en stund før de får brøytet, var ikke veiene de beste. Kom i alle fall hjem til slutt, og plukket med meg Caroline på veien.

Ingen kommentarer: