2. nov. 2010

Natt til i går var det på tide å stille klokka 1 time tilbake. Deilig med en time lenger lys på ettermiddagen. Det var Jon sin tur til å sove i går, og med ett par klokker som ikke var stillt, var jeg faktisk ikke helt sikker på hva den var. Jeg tok en sjanse, og heldigvis vekket jeg han 1 time etter han egentlig ville opp. Jonas ville ha en alene dag med Caroline, så da vi skulle på besok på Vigeland, ble han hjemme med Caroline. Han koste seg veldig, og hadde ikke lyst til at vi skulle komme hjem. Vi drøyde det så lenge som mulig, og da vi kom hjem hadde Caroline lagt Jonas. Han kom ut for å si god natt, men gikk fint å la seg igjen. Ikke lenge etter at vi kom hjem, kjørte vi Caroline og Jan Ove opp i Alleen for de skulle på kino. Jon og jeg lagde oss middag mens Caroline var av gårde. Vi hadde Blomkål, Brokkoli blandet med løk og bog skinke. Det fløtegratinerte vi , med ost på toppen. Kjempe deilig, men synd ikke ungene liker det.
I natt våknet Jon av at jeg lå å dunka handa i panna hans. Han er sikker på at jeg ville ha han på jobb,( kl 4 på natta :D ), Jeg memer det var fordi jeg ville ha han til å slutte å snorke. Det nyttet ikke å tuppe han i leggen, så jeg måtte jo prøve en annen løsning.
I dag stod jeg opp ganske tidlig. Deilig å få noen minutter alene før jeg vekker de søte små. Caroline presterte faktisk å ringe meg for å høre hvor mye klokka var. Jakop hadde ingen planer med å stå opp. Han snudde seg vekk og holdt hendene forran øynene, men litt kos og sang fra Jonas hjalp.
Gikk fint og få de på skolen. Veldig greit når Caroline vil følge Jonas inn på skolen, for da slipper jeg å ta Jakop ut og inn av bilen. 
Kjørte opp i Alleen ca 30 min før jeg skulle hente Jonas, og parkerte rett ved skolen, full fart igjennom Alleen for å få handlet mat, fort tilbake til bilen. Byttet ut matvarene med en tur sekk som var blitt forvekslet på fredagen. Rakk faktisk fra til klasserommet før Jonas var ferdig. Vi kjørte ned til Kvavik for å kjøpe fisk til det store aqvariumet. Vi endte opp med 2 "hai", 2 scalare(gul og svart) og 5 tetra. Jonas kaller de kapp svømmings fisk, eller noe lignende. Fikk hentet Caroline, og begynte på middagen. I dag ble det: Kylling fileer marinert i en marinade av rømme, fløte, melk og div krydder. Serveres med ris.
Må bare nevne at Jonas fant sin egen værson av gå stol, og Jakop har allerede begynt å trene med sverd. Sikkert for å forberede seg til han er stor nok til å kunne prøve seg på Jonas. De begynner nok så fort Jakop kan løpe.
Tore var innom en tur for å se på ett par biler jeg hadde funnet på finn. På tide med større bil.
Senere kom Jørn innom en tur. Koselig med besøk.
Nå er det tid for tisse tur med hunden, og så i seng.
BLOGGES

Ingen kommentarer: