3. nov. 2010

I dag hadde Caroline feber, og Jonas hadde veldig sår og rød hals i tillegg til litt feber, så da endte det med at begge ble hjemme fra skolen. Rett over 9 kjørte jeg for å hente Martin og Torill. Vi skravla og slappet av, og kikket etter biler på Finn. Vi måtte etter hvert kjøre opp til Alleen, for Martin skulle ha kjøretime kvart på tre. Torill, Jakop og jeg gikk litt rundt i Alleen. Torill fikk handlet noen julepressanger. Jeg stakk en tur innom Bil exstra for å høre prisen på en mansjett til bilen, Mens Torill ventet på Martin. Fikk kjørt de ned på Kiwi, før jeg tok en tur hjem. Hentet de etter en liten stund. Jon kjørte de hjem senere i kveld.

Caroline og Jonas, noen timer etter fødselen
Jakop har gråtet mye i kveld. Måtte faktisk bære på han i noen timer. Tror nok det er munnen/ tennene som værker veldig mye i kveld, for han hylte desperat hver gang han prøvde smokken eller fikk en finger i munn. Fikk roet han av og til, før det begynte igjen ettet en liten stund. Til slutt gav vi han paracet. Etter godt og vell en time sovnet han. Håper det varer i hele natt. Kanskje jeg er heldig, og han våkner med en tann........................eller kanskje ikke.
Nå sitter jeg og hører på vinden og regnet ute, og tenker at nå er det kanskje på tide å legge meg..........

Blogges

Ingen kommentarer: