8. nov. 2010

Pappa (Jon Einar) og Jakop Nicolai
Helga har vært stille og rolig. Fredag var Caroline hos Jan Ove, ho koste seg, men var tidlig hjemme fordi ho hadde vondt, og ville bare legge seg.

Lørdag var Jon ute med båten, mens vi andre koste oss hjemme.
Utpå ettermiddagen kom Martin og Torill på besøk. Det var koselig. Tror Torill er lei av å gå gravid. Gikk nesten hele veien fra Alleen og ned til oss. Det siste stykket kjørte Abelone de, ho kom forbi og hadde lyst til å gjøre dagens gode gjerning.
Jeg kjørte de hjem når jeg skulle kjøre Caroline opp til Jan Ove. Handlet litt før jeg kjørte de hjem. Vi koste oss med hjemmelaget pizza. Det var kjempe deilig, og lenge siden sist.
Caroline henta vi i 24 tiden. Ho var kjempe fornøyd, for ho hadde fått roser av Jan Ove. Jeg syntes det var både søtt og små romantisk.

Søndag sov jeg lenge. Jon var en tur nede ved sjøen. Jeg har nesten fått ferdig rommet til Jonas. Det gjenstår noe små plukk, og å finne noe tøft og ha blyanter og ark i. Så skal jeg rydde ut av skapene. Det er mye dill og hobby saker som står der, og som skal stå nede i skapet, i soverommet, i kjelleren.  Håper jeg kan bli ferdig i morgen, eller senest tirsdagen.
Caroline hadde mye vondt i kveld, og gikk tidlig å la seg. Håper ho er bedre i morgen, for ho har lyst til å gå på skolen i morgen.

BLOGGES

Ingen kommentarer: