14. nov. 2010

,FREDAG
Jonas hadde hatt en fin utedag med klassen på fredag. Det regnet, og blåste så utrolig mye at de hadde måtte gå tilbake før tiden, og hatt siste time inne. Klærne jeg hadde fått til Jonas holdt godt. Han var litt våt på knærne og rompa, og selvfølgelig på genseren ved hendene. Så med tanke på hvor vått det var, og hvordan Jonas leker, er jeg godt fornøyd med resultatet. Jonas gadd ikke ta på seg utetøyet når vi skulle gå, men det var jo ikke mange meterne, så det gjorde ingenting. Han gikk litt før meg, og da jeg rundet hjørne på skolen så jeg Jonas. Der gikk han glad og fornøyd fra den ene vanndammen til den andre, og dyppet jakka i alle sammen. Jippi. Den var jo ikke akuratt så veldig mye jeg kunne gjøre med det da..........
Vi kjørte hjem, og kledde av han. Var ikke helt sikker på hva/hvem som måtte henges opp, men det endte med klærne på snora, og Jonas i sofaen under pleddet sitt. Og sjokolade kjeks til kos. Vi var og hentet Caroline rett over 2 og jeg handlet litt mat i full fart, før vi kjørte hjem. Utpå kvelden kom Jon på at han hadde glemt å skaffe barnevakt til Jonas og Jakop, så han tok ett par kjappe telefoner. Han fikk ordnet det, og Jonas skal opp å kose seg hos tante Liss, og Jakop skal til farmor og farfar.

LØRDAG
Vi sov litt lenger enn beregnet, men fikk levert Jonas og Jakop nesten til avtalt til. Caroline ble igjen hjemme. Jan Oves skulle komme ned, og så skulle de kose seg med middag.
Jon og jeg tok turen inn til Kristiansand. Vi var innom litt forskjellige butikker. Vi fikk handlet batteri til Jon sin bil, julekule-sprettball, og luer til Jon og Jonas. En ekstrem kjapp tur på sørlands senteret før vi kjørte til Ikea. Der spiste vi en god middag, og hadde en rask runde rundt hele butikken. Hadde flaks, og fant en mel sikt av det "gamle" slaget. Gjett om jeg var fornøyd siden jeg har lett etter en sånn i flere uker, men bare funnet noen som er mer håndtak enn sikt, og hva er vitsen med sikt da?
Ellers ble det noe små dill. Jon syntes vi hadde vært effektive og at det hadde vært en koselig dag. Jeg skal være enig i at det hadde vært en koselig dag, men når det gjelder effektivitet er jeg vant til shopping med Caroline.
Jonas og Jakop hadde kost seg masse der de var. Caroline var godt fornøyd etter å ha hatt huset alene nesten en hel dag.

SØNDAG
På søndag var det farsdag. Noe som Caroline ikke hadde fått med seg før jeg sa det til ho i 14 tiden. Skal ikke si noe på det.... Jeg husket jo ikke selv og gratulere min far med dagen. Jonas, Dina og jeg var en tur på Kvavik for å gå en tur på standen. Jonas hadde det gøy med å se på Dina som sprang rundt for harde livet. Ho ser ut som en tulling og prøver å være alle steder på en gang. Vi fikk testet ho litt også. Det var en stor schefer som forsvant etter en liten stund. Ho overså den, og det overrasket meg litt, enda den var ett stykke unna. Det var også noen som var og gikk en tur, og valgte å legge ruten rett forbi oss. Tok Dina bort til meg, og det kom ett boff. Da gav jeg ho beskjed om: Nei og at de hadde lov. Ho var iverig etter å hilse, men fikk bare godta at ho skulle holde seg i ro. Den største utfordringen var nok de som var på tur med 3 hester. De tok ikke hensyn i det hele tatt, for noen ting. Jonas satt på standa rett ved vannet, der presterte de å gå forbi med litt over 1 meters avstand. 2 på den ene siden og 1 på den andre.
Etterpå var vi borte hos Samal og Abelone, og hadde farsdags kake. Godt og koselig

Ingen kommentarer: