18. okt. 2010

Tøff gutt
Denne uka har gått fint. Jonas har gått fint på skolen, til og med noen dager alene fra parkerings plassen. Han har også gjort leksene sine. Tirsdagen fant han ut ay han ville i fødselsdags selskap alikevel. Kjempe flott og han koste seg masse.
Trøtt type
Jonas og Jakop hadde en dag med feber, men dat gikk fint, og varte bare den dagen.
Jakop har hatt noen dager hvor han har vært "sutrete". Etter han sin standar. Virker som om han har endel vondt i magen.
Det har gått kjempe fint med Caroline på skolen. Ho var hjemme på torsdagen på grunn av feber, og veldig sliten. Formen hennes blir bedre og bedre, men det er ennå et stykke igjen.
Caroline på sykehuset
Fredagen var Martin og jeg og handlet. Da vi var på vei hjem hørtes det ut som om vi kjørte over en stein eller noe, samtidig begynte varsellampa for batteriet å lyse. Jeg fikk stoppet etter ett par meter. Da vi åpnet panseret ble jeg ganske lei av bilen, men jeg måtte le også. Reima på bilen lå i en haug i motoren, og det ene "hjulet" som reima skal gå rundt hadde dette av. Fikk Jon til å komme opp så vi fikk byttet bil, så jeg kunne få kjørt Martin hjem.
På lørdagen fikk Jon og Tore fikset bilen. I alle fall midlertidig. Ingen fare med å kjøre, så lenge jeg ikke bruker aircondrichen.
Søndagen fikk jeg endelig tatt med Dina på en tur på kvavik. Det var deilig, og gikk mye bedre enn jeg hadde forventet. Bruker langline, så jeg hadde regnet med ganske mye draing og runder rundt trærne, men det ble bare 2 runder og det var faktisk min feil. hihi.
Caroline var med Jan Ove og Martin på kino. Der så de NOKAS filmen. De virket kjempe fornøyde med filmen.


Nå er det natt i natt. Jon ligger å venter så får vel kommet meg ned så han får sove.

2 kommentarer:

Hilde og Kåre sa...

Såg de Hugo og Kåre da de så Nokas Filmen??? hehe
Godt jenta vår blir bedre :)

Klem

Jon Einar og Lena sa...

Ho hadde sett etter, men ikke funnet de. Men du vet jo hvor vimsete ho e