22. okt. 2010

 
Lurer på hva de ser på
Det var deilig å stå opp i dag, eller nesten i alle fall. Skulle gjerne ha ligget lenger, men det ble ganske god tid og ikke enda en: full fart morgen. Fikk kjørt Jonas på skolen. det var kaldt og frost ute, men siden varmen og timeren i bilen nå virker, kom vi ut i lunket bil.

Caroline, Jakop og jeg var og hentet Torill og Martin, som skulle til jordmor kontroll. Ikke lenge igjen nå. 15 november er terminen. Etterpå var vi en liten tur innom legen igjen, for Caroline skulle ta noen kjappe prøver, og de var fine. Ingenting å finne på de. Siden det sludda/ snødde og var kaldt hentet jeg Jonas på skolen, og kjøret han og Caroline hjem. Etterpå kjørte jeg og Jakop opp til Alleen. Var en tur innom apoteket for litt melk og medisiner. Handlet inn til taco, som vi skulle kose oss med, sammem med Martin og Torill. Så kjørte vi 4 hjem for å lage mat.

Da vi satt og slappet av når Jonas og Jakop hadde lagt seg, ringte telefonen til Jon. Det var en kammerat som lurte på om vi ville ha noe ELG kjøtt.
Sier ikke "Nei takk" til det. Jon kjørte av gårde. Vi regnet med ett par kilo ferdigskåret kjøtt. Der tok vi feil. Etter å ha stått i noen timer, og skåret og filitert kjøttet, kom vi frem til ca 6 kg. Det vil si 6 KILO stek, fileer, gryte kjøtt og kjøttdeig, men NYDELIG og DEILIG RENT ELGKJØTT. (æda bæda Hilde) Gjett om vi skal kose oss i vinter.
Det har fortsatt å komme snø/ sludd/haggel i hele kveld, og det er kjempe glatt ute. Jon kom ikke opp til Martin og Torill da han skulle kjøre de hjem. I morgen blir det ekstra tidlig opp på Jon for å legge over til vinterdekk før han kjører på jobb.
Nå er det langt over leggetid.

Blogges

2 kommentarer:

Hilde og Kåre sa...

Furter!!! :(
Kos dere med elgkjøttet :)
Så håper jeg det vil smake godt :)
Klem

Jon Einar og Lena sa...

Takk. DET SMAKTE NYYYYYYYDELIIIIIIG :d