30. okt. 2010

Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle skrive før jeg la meg i dag. Det ble ganske  sent, men det er fordi jeg har hatt stor vask i akvariumet i kveld. Har tømt hele akvariet, bytta ut sanden, trimma planter, skrubbet pynt, slik at svarte og grønne alger ble redusert til ett minimum. Plutselig ser fiskene faktisk gladere ut. Jo da, man kan se forskjell. I går gikk det veldig fint å få Jonas på skolen. Han hadde jo lovet meg som han sa. Godt han holder det han lover. Da han ble henta etter skolen var han veldig fornøyd. De plaget meg bare en gang i dag. Det er jo deilig for han. Det gikk stille og rolig for seg i går. Fikk handlet ny overtrekks bukse til Jonas, to strømpebukser til Jakop. Caroline skal ha "lønn" om ett par dager, så jeg la ut for en parfyme ho fant seg. Ellers var der egentlig ikke mye som skjedde. Jakop fylte opp bleia så det ble ett akutt behov for ett bar. Det gikk fint. Han er små redd, samtidig som han syntes det er gøy og deilig. I går var han i sprute hjørnet, og lo hver gang jeg lagde lyd da jeg fikk vann i øynene. Så han koste seg mest.
Jakop våknet i natt også, lys våken, klar for lek og mat. Lurer på hvorfor.........
I dag hadde Jonas utedag på skolen. Vi sov litt lenge i dag, men ikke værre enn at man fikk tid til at Jonas kunne sitte i ro å spise frokost. Da jeg skulle hente han i dag, grudde jeg meg til å ta ut Jakop av bilen, men hadde sagt til Jonas at jeg skulle møte han utenfor klasserommet. Heldigvis var han fornuftig nok til å møte meg. Så jeg rakk bare å ta ut Jakop, for så å sette han rett inn igjen. Jonas var så våt som aldri før. Lua hadde han i handa. Den måtte vris opp, og tur sekken måtte tømmes for vann. Jonas måtte ta av dressen før han fikk satt seg i bilen. Det rant vann og gjørme. Han syntes jeg var treg, og ikke fikk på varmen i bilen fort nok. Det utrolige var at han egentlig var varmere enn meg, bortsett fra hendene som så ut som om de hadde ligget i vann i flere uker. Men han hadde hatt det kjempe gøy, og utrolig godt fornøyd med at han ikke var blitt plaget i det hele tatt i dag. Det var til og med noe Jonas måtte hjelpe de med.....
Jon, jonas og Erik har vært opp hos Jan for å hente en henger med ved, så i morgen blir det nok noe ved som skal legges på plass.
Da de kom hjem kjørte jeg Caroline opptil Jonny. Senere skulle de opp på åpent hus. De hadde visst ventet med å sette på en film de skulle se, så de var ganske utålmodige.
Da jeg kom hjem var det tilbake til arbeidet med å fikse akvariumet. Fikk jo litt hjelp av Jon.
Nå sover alle bortsatt fra meg, så god natt.

Blogges

Ingen kommentarer: