21. okt. 2010

I dag våknet jeg av at telefonen ringte 0835. Det var Abelone som lurte på hvorfor jeg hadde ringt. Det hadde jeg ikke.
Det kom et lite unnskyld i fra puta ved siden av meg. Det var Jonas. "Jeg ville bare se på bildene på mobilen, og så fikk jeg ringt litt til farmor." Hva sier man til det? Ikke mye man egentlig kan si. Det største problemet var at han hadde slått av alarmen på tlf så jeg ikke skulle våkne. Vi kom oss ut av senga i en utrolig fart. Godt var det, så slapp jeg å kjenne hvor vondt jeg egentlig hadde. Caroline var dårlig i dag også, så samtidig som jeg kledde på meg og Jonas, tok jeg Jakop inn til Caroline. Godt fornøyd han. Å få kose litt med "Ella" er absolutt ikke å forakte. Akkuratt i det det ringte inn, parkerte vi. Hjelpe Jonas inn, og så var det full fart hjem til de 2 nurkene hjemme. Da de hadde blitt "fora", fikk jeg noen minutter å sette meg på. Tror det var først da jeg oppdaget at jeg hadde stått opp, og hvor vond og stiv jeg egentlig var. Det var nok fordi jeg først nå hadde kunne trukket pusten og senke skuldrene.

Fikk avtalt med Abelone at ho hentet Jonas etter skolen, for Caroline skulle til legen, og når man sitter på vent der, er det ikke godt å si hvor lang tid det tar. Uansett gikk det fint hos legen. Fikk en attest til skolen: "Bekrefter at Caroline i høst har hatt et lengre sykehusopphold pga generalisert lidelse. Hun er fortsatt under utredning/ behandling, og inntil videre må det forventes hyppig fravær." Kan det bli sagt enklere? Vi fikk også snakket med han i forhold til smertelindring. Da han mente at Caroline trengte en tettere oppfølging enn det sykehuset har gitt uttrykk for, fikk vi beskjed om å få en time til en lege som ho hadde vært hos de siste par årene. Fikk ordnet time til Caroline om ett par uker, og jeg fikk utrolig nok time til legen min på fredag...Etterpå fikk vi levert henvisningen til fysioterapi. Kan jo bli spennende å se når ho får time.
Vi fikk handlet middag, dvs Caroline og Jakop i bilen, og jeg handlet. Jonas ble kjørt hjem, og kom nesten samtidig. Resten av dagen har vel egentlig av seg selv. Ett lite raseri annfall på Jonas,( pga leker som måtte opp eller i støvsugeren.)som går over hvis han får en stund i fred for seg selv. Innen middag hadde han roet seg, og kom ut for å spise.
Jan Ove har vært her i dag. Han og Caroline har oppholdt seg på rommet med film, og bare hatt ett par turer opp for å trekke pusten og ta noe drikke.
Da Jonas og Jakop skulle legge seg, kom Tore på besøk. Etter en lekerunde med onkel Tore, gikk turen til Jakop innom Broremann Jonas, før pappa kom for å skifte dr... bleie. Så til slutt i seng.
Nå er det tid for en siste kopp kaffe og en røyk for i dag.


Blogges 

Ingen kommentarer: