31. okt. 2010


  I dag stor Jon opp med ungene. Innen jeg kom meg ut av senga, var Jon nede ved båten, og Jonas og Caroline satt å så på tv. Jakop våknet etter formiddags luren samtidig som jeg. Etter å ha brukt litt tid på å "komme i gang", kom Jon hjem, og Jonas og jeg kunne kjøre opp i alleen for å handle. Vi endte opp med en halloween maske og sverd, en allværs jakke til Jonas, hårfarge til Caroline, mat til Dina og mat og middager til oss. Da vi kom hjem var det tid for å legge veden inn i garasjen, Caroline ble igjen inne med Jakop, Jonas lekte ute med maske, sverd og vannslangen. Jon gjorde den tyngste jobben. Jeg stod bare å flytta veden fra trillebåret til stablen med ved. Etter å ha tatt ca halvparten, gikk vi inn. Jeg hjalp Caroline med å farge håret, SVART, og Jon lagde maten. Spagetti, kjøttdeig m. saus, og potetstappe. Jakop prøvde seg på å spise selv, men siden han var lite sulten da han begynte, gikk han løs på bollen i stedet. Etter middagen kjørte jeg Caroline opp på Rom. På tilbakeveien måtte jeg innom butikken for å kjøpe småting jeg hadde glemt tidligere. Jonas ville gjerne opp å skremme tante Liss, så derfor kjørte han og Jon en tur opp, så han fikk vist seg. De tok også en tur innom Abelone og Samal. Jonas har lyst til å gå halloween og julebukk, men syntes det er skummelt siden det er utkledde mennesker som går rundt i mørket. Ikke lett å være mørke redd. Jon var å henta Caroline i stad, og ho sitter å venter på at jeg skal bli ferdig på pc`n, for ho skal låne den ned på rommet i natt. Jakop våknet tidligere, og er litt tett i nesa, så nå har vi en stup trøtt liten gutt som sitter i vippestolen sin, og er hellig overbevist om at det kan jo være farlig å sove. Han har funnet en av merkelappene på en bamse, og sitter å dytter den forsiktig på nesetuppen. Kjempe søtt. Får bare håpe han ikke holder på sånn om 20 år....................
Legger ved ett lite bilde av aqvariumet.


BLOGGES

Ingen kommentarer: