19. okt. 2010

I dag stod vi opp i full fart. I alle fall ungene. De vil bare sove om dagen. Alle 3. Satser på at det er været som gjør det. Uansett kom vi oss ut av døra tidsnok til å rekke skolen. etterpå måtte Jakop og jeg hjem for å spise, før vi reiste inn til Kristiansand. Da Jakoop hadde spist fikk jeg melding av Caroline om at ho var blitt dårlig og hadde veldig vondt. Noe som er trist siden ho har vært i nogenlunde form den siste uka. Rett før jeg skulle "pakke" sammen Jakop, ringte June og lurte på om vi hadde lyst på besøk. Det hadde vi. June henta Caroline på vei ned. Alltid koselig med besøk av June. Ho hadde med seg en fin fleech dress til Jakop. Kjempe kjekt siden Jakop nettopp har vokst ut av sin og vi ikke har funnet noen som er tynne nok.
Da June skulle tilbake til jobb, pakket jeg vogn og Jakop i bilen. Caroline ble igjen hjemme med påbud om å ha mobilen på seg hele tiden.

Abelone skulle hente Jonas når han var ferdig på skolen, så da var det bare å kjøre innover mot Kristiansand og Sørlandsparken.
Fant ett kjempe tilbud på vogner på nettet, og var spent på om de hadde noen igjen. Det hadde de jo selvfølgelig ikke.
Siden vi har ett stort behov for ny vogn, begynte jeg å lete etter andre tilbud. Vi har jo den gamle kombivogna etter Jonas, som nå er over 6 år. Den er aldeles ikke i fin form. Ramma er skeiv, så fotvileren detter av hvis jeg ikke husker å sette den fast. Pga ramma er det også vanskelig å få satt ryggen på vogna trygt opp. Selve vogna tipper fremover, så når bagen var i måtte vi til stadighet dytte den in igjen. Kalesja måtte jeg feste med strikk og knapp, hvis ikke datt den
bare ned. Den er godt brukt kan man si....
Den andre vogna er av typen trille som bare går greit på asfalt, og har bare plass til teppe over Jakop. Det var også kommet noe mugg på den sist vinter. Ikke mye bra.
Hjelper ikke mye, da vi trenger en vogn som vi kan bruke i skogen, i sanda, og når det er kaldt, snø og is.
Etter å ha kikket mye rundt, og sett på priser og bruksområder, fant jeg 3 som jeg likte veldig godt.En av årets modeller til nesten 7 tusen. Nei takk.
En sportsvogn med luft dekk og bitte litt spinkel til rett over 4 tusen, hmmm mulig. 
Og en kraftig og solid, med store punkteringsfrie dekk (kjekt i skog og mark), og alle de andre finessene vi har ønsket oss. På tilbud! Eneste jeg vil si er, at den har kostet nesten 8 tusen før tilbudet, men ikke nå. Det ble selvfølgelig den som var "perfekt" for oss, og på tilbud på toppen av det hele. Butikken tok på seg jobben med å kaste den gamle, så jeg byttet bare om til den nye vogna. Jakop sitter fint i den, og den er deilig og lett å trille.
Dessuten er det god plass til pulk posen vi har kjøpt der, før jeg betalte. HEHE. 
Vi er alle godt fornøyd med vogna så langt. Får ta noen trille turer her og der, for å teste den mere. Jonas fant en plass han kan stå trygt på vogna så han ble kjempe gla.
Ellers har Jan Ove vært her i dag siden Caroline er dårlig. De leide film og koste seg.
Nå er det natt i natt. Har en liten mistanke om at Jon sover på sofaen, og at det var en liten gutt på 120cm som snek seg ned i senga mi for noen minutter siden. Skal bli spennende å se om jeg har rett. Stemmer det, er alt som det pleier.

Ingen kommentarer: