20. okt. 2010

 Dagen i dag startet fint. Jakop våknet når jeg stod opp og Jonas rett etter. Caroline var ikke i form i dag heller, så ho fikk "sove" en halv time ekstra. Da jeg skulle kjøre Jonas til skolen, trengte jeg ikke ta med Jakop, siden Caroline skulle være hjemme. Jonas ser litt stolt ut når han går alene inn fra bilen, selv om han ikke har lyst til å gå. Han prøver fortsatt å lure seg unna skolen av og til. Caroline og jeg har kost oss på sofaen i dag, eller så mye det går ann når begge værker i kroppen. Jakop har spist ganske mye i dag, og sove lite.

 Siden jeg hadde bestemt meg for å gå å hente Jonas i dag, gjorde jeg minst mulig frem til jeg skulle gå.
Jeg gikk ca 1350 og var fremme ca 1415. Det tok ikke lang tid, men så gikk jeg ganske fort. Da jeg hadde hentet Jonas gikk vi for å kjøpe vogn sele. Selene som er i vognene er flotte, og jeg liker de godt, men når de små sitter i vinter poser får man ikke brukt de. Hadde han vært mindre hadde jeg ikke tenkt på det før senere, men nå er han ganske aktiv og vrir seg som en ål.

Klarer han å få godt tak med hendene vrir han seg og prøver å dra seg opp. Så jeg vil vel absolutt at sele på jakop er en veldig god ide. Da selen var kjøpt, gikk vi til bakeren for å kjøpe horn med smeltet ost på. Dette syntes Jonas er utrolig godt.
Turen hjem gikk fint, men ikke særlig fort siden Jonas skal undersøke så og si alle pinner han ser. Jon lagde middag i dag, ris og kjøttdeig, kjempe godt. Etterpå tok jeg en liten hvil på varme teppet. Dilig med varme på vonde ledd og muskler.
Jeg syntes det var veldig deilig å få gått en tur, selv om kroppen ikke er enig, og nå sitter jeg her å får igjen for det. Får satse på en mindre stiv dag i morgen.

Bildene av Jonas og Jakop ble tatt i går da vi spiste middag, og bildet av Caroline og Jonas er tatt i Osen for ett par år siden. Fikk bare lyst å legge de ved. Er stolt av å ha så flotte og omtenksomme barn.

Senge tid.
Blogges

Ingen kommentarer: