26. okt. 2010

I dag har vært en fin dag. Caroline våknet ut hvilt og i god form. Kl 0700 kom ho inn på soverommet overstadig blid og i et nesten slitsomt godt humør. I alle fall til å være så tidlig på morgenen. Ho var faktisk i så god form at ho først bar Jonas opp alle trappene, før ho 15 min senere gikk ned og hentet Jakop. Caroline koste seg med Jonas. Kledde på han, og fikset håret hans. Kjørte de til skolen, hvor Caroline fulgte Jonas inn i garderoben.
Da barna var trygt levert, satte jeg nesa på bilen i retning Aunevik for å hente Torill og Martin. Deretter var det hjem og gi Jakop mat. Martin skulle ha kjøretime halv 11, og gjorde seg klar til å sykle opp til Alleen. Jeg skulle skifte dritt bleie på Jakop, og hadde nettopp begynt å ta av bleia, da kom Martin inn og fortalte at framdekket på syklen var tom for luft, og det var 15 min til han skulle være på kjøre skolen. Heldivis var Torill her. Ho tok over bleia til Jakop så jeg kunne få kjørt Martin opp. Da jeg kom ned igjen hadde allerede Jakop spist nesten all grøten. ( med god hjelp fra Torill).

Etter en stund kjørte vi opp for å hente Jonas på skolen. Etterpå møtte vi Martin på Europris. Fikk handlet litt mat og div, før vi kjørte hjem igjen. Så var det igjen tid for mat til Jakop. Fikk gitt han melken før jeg måtte hente Caroline. Igjen var det Torill som gav Jakop grøt. Da vi kom hjem var det å slappe av litt før jeg lagde middag, tømte og fyllte oppvaskmaskinen og satte på kaffe. Høres litt mye ut, men er fort gjort.
I dag ble det tomatsuppe med egg til alle sammen, restene etter de fløtegratinerte potetene til meg,og spaghetti og biff til Jakop. Det var det det stor på boksen med barne middag. Nå har han bevist at han spiser mat med klumper og forskjellig konsistens, så nå  er det over til gaffelmost middag........ Som dere ser har Jakop nok en gang prøvd seg på å spise middagen selv. Denne gangen prøvde han å bruke skjeen selv kombinert med å helle i seg maten rett fra skåla. Neste gang han skal spise selv tror jeg at han burde bruke den første metoden han fant seg. Da griste han mye mindre, og fikk i seg adskillig mere mat.
Etter middag kjørte Jon Caroline opp til Michell. Resten av kvelden gikk rolig for seg. Jonas la seg kjempe fint i dag. Martin hjalp med å bære inn to sekker med ved. Rydder "rommet" der Dina står. Har satt opp grind inn i rommet, og fått satt opp skapdøren inn til der vedden er. Ett par småting igjen, så har Dina fått seg ett eget rom.

Blogges.

Ingen kommentarer: