16. okt. 2010

HØSTFERIE

Den første helga i høstferien tok vi hjemme.

Mandagen (04.10.10) pakket vi bilen og reiste inn til Siri og Tom Henrik, eller som Jonas har bestemt seg for å si: " Fetter`n min, og mamma`n hans, tante Siri." Hvorfor si det enkelt, når man kan si det vanskelig.
Siri jobbet tirsdagen og onsdagen, men vi andre koste oss.

Torsdag var vi på en liten shopping tur til Sverige. Litt for kos og nysgjerrighet, og litt for tobakken sin skyld. Jada, det ble kjøpt godterier også.... Fikk til og med kjøpt en jule pressang. Utrolig men sant :)
Etter at vi hadde vært hjemme med varene, var det bare å sette kursen for Drammen.
Der skulle vi på besøk til Siri og min tremenning Jorun, som vi ikke har sett på mange år.
Fant ut av at de hadde fått hilst på Jonas da han var ca 1-2 år. Ellers har vi ikke sett de siden slekts treffet i 2000, eller noe sånn. Sprøtt hvor fort tiden går. Av og til kjennes det ut som om tiden løper fra oss.
Vi hadde det veldig koselig hos Jorun og Jørgen. Tom Henrik og Jonas kom kjempe godt overens med guttene deres. Fikk servert en av de beste eple kakene jeg noen gang har smakt.
Da vi skulle til å gå, kom Berit innom en tur. Kjempe flott å rekke å hilse på ho også. Dette er noe som absolutt må gjentas. Får sikkert klart å stikke innom en tur av og til, når vi er østover.
Da vi reiste fra Jorunn, kjørte vi en tur innom moren til ei venninne av Siri. Der hentet vi ett stort garderobeskap. Utrolig nok går det akkurat inn i min bil.

Fredagen tok vi i Drammen. Der gikk vi på ukas faste innslag: Familie samling på kafè. Trodde vi var 15 stk, men etter å ha sitte her å telt, kom jeg frem til 17 stk. Ganske så utrolig. Enda mere utrolig er at da var vi faktisk bare en liten del av den slekta. Vi satt å snakka, og de vise kom frem til at dette kafè treffene har foregått i alle fall i 40 år. Nesten så det blir vanskelig å forestille seg. Uansett er det alltid like koselig å møte familien igjen.
På kvelden slappet vi av med god mat.
Veninna til siri Ines kom også innom ett par ganger den uka. Tror det var pga Jakop, men det vil ho sikkert aldri innrømme. HEHE

Lørdagen vendte vi nesa hjemover. En flott høstferie, hvor vi alle hadde det fint.

Ingen kommentarer: