27. okt. 2010

Det var litt kaldt når vi våknet i dag, eller som Jonas har sagt siden han var bitte liten. "Litt fryse kaldt." Frysekaldt begynner når det begynner å bli kvitt ute på morgenen.
Caroline fulgte Jonas i dag også. Kjempe kjekt, så slipper Jakop ut og inn av bilen flere ganger enn nødvendig, dessuten liker Jonas det kjempe godt også. Innrømmelsen sitter nok langt inne, men det lyser stolt av han. Jeg og Jakop koste oss hjemme i dag til en forandring. Vi var hjemme før 9, og innen klokka var 10 sov Jakop formiddags hvilen sin. Han sov faktisk en time i dag, noe som er lenge til han å være. Siden jeg ikke skulle noe før jeg skulle hente Caroline og Jonas, fikk jeg faktisk gjort litt fornuftig. Jakop og jeg kjørte opp for å møte mine 2 store gollunger. Jonas var sint og lei seg i dag, pga krangling/små slåssing med ett par gutter på skolen.  Siden Jonas hadde hatt en dårlig dag, kjøpte han og Caroline seg noe godt, og koste seg på rommet med film. Siden jeg har hatt en sykt vond migrene, og noen ledd som absolutt inne liker disse værskiftene, har jeg sovet dårligere enn jeg pleier, så jeg gikk og la meg. Stod opp etter ca 1 time for å kjøre Caroline opp på Rom. Jonas gjorde matte leksa i full fart, skriveleksa begynte han på. Det er det værste han vet, men vi får han  til å gjøre den uten de store diskusjonene hver uke. Han slet litt med å få bokstavene like høye som læreren, så jeg skulle hjelpe han med å legge handa mi opp på hans, og styre. Før jeg fikk gjort noe som helst, begynte han å skrive. Det var litt gøy, for det ble nesten helt perfekt, men det hadde han klart selv. Som jeg sa til han. DU KAN HVIS DU VIL. Han la seg greit og tidlig i kveld, så da ble det film på senga. Etterpå er det kos, snakk, og sang. Utrolig deilig at han fortsatt vil. Hentet Caroline rett over 10. Kikket litt på tv og pratet litt før ho gikk og la seg.
Dette ble litt sent, men jeg ble avbrutt av Jakop som av en eller annen grunn ville ha mat. Bleia holdt på å eksplodere, så den ble også skiftet. Nesten en hel flaske. Trodde han hadde fått mat før i dag, men det så nesten ikke sånn ut. HiHiHiHi
Nå er det natta og mørkt så jeg sier bare:
BLOGGES

Ingen kommentarer: