5. sep. 2010

Onsdag 01.10- Søndag 05.10.10

CAROLINE
Enda en uke med to 5-ere i mat fag for Caroline. 
Har mistanke om at ho har halsbetennelse, så blir ikke ho frisk over helga tar jeg ho en tur til legen. 
Caroline, Jan Ove og noen andre, var på Dyrskue konserten på fredag. De syntes det var en fin konsert, men det er jo noen som alltid må ødelegge for andre.
Michelle sov hos oss i helga, og de var veldig fornøyde med å bli henta 0030 på fredagen. Utrolig nok ble det ingen sure miner da de måtte bli henta kl 0000 på lørdagen.


JONAS EMIL

Jonas var kjempe flink og gikk fint på skolen resten av uka. Han gir meg en klem, smiler, og ett "Snakkes senere", og går inn i tribune rommet. Ser ut som om det skal gå fint fremover.
To dager gikk vi rundt hverandre når jeg skulle hente han, men har funnet ut at det ikke er så farlig, for han går til parkeringsplassen jeg bruker.
ALLE
Vi var en tur på dyrskuet alle sammen på lørdag. Jonas fant seg ett kjempe flott sverd som var håndlaget treverk.
Selvfølgelig klarte han å snike seg unna med å ta noen snarveier under utstillings maskiner og traktorer. Vi fikk informasjonen til å rope han opp, med beskjed om å komme seg til billett luka.
 Da han hørte navnet sitt, hadde han funnet en vakt, sagt at han het Jonas Emil og om han skulle følge han opp, så gikk de sammen opp til luka. Etterpå fikk jeg beskjed av Jonas at hvis jeg stakk en gang, måtte jeg alltid passe på at jeg visste hvor vaktene var, for de kunne gi hjelp uansett hva det var. Det er sånn jeg pleier å gjøre det, sa han. Neste år tror jeg at jeg setter han i bånd.

JAKOP NIKOLAI
Jakop begynte å bli litt tett og surklete i pusten på onsdags kvelden, og resten av uka har han blitt værre og hatt litt feber av og til. Lørdag kom hosten. Tar nok en tur til legen i morgen (mandag ).
Fant ett slags dikt på nett som jeg syntes er en god beskrivelse av mine tanter, slik jeg føler det. Tusen takk alle tanter.
Only an Aunty can give hugs like a mummy, keep secrets like a sister and love like a friend.

Ingen kommentarer: