30. aug. 2010

Tirsdag 16/8 - Mandag 30/8


Nå har vi begynt på 3. uka på skolen. Det går fremover med Jonas. Han har fortsatt ikke lyst til å gå på skolen, men har innfunnet seg med at dette er noe han må.
Selv om han ikke vil gå, har han allerede vært med på pøbelstreker. Han og en annen gutt, snek med seg en pinne inn, og puttet den i låsen på døra til lekerommet. Hensikten var visst å ødelegge låsen, for da kunne den ikke låses, og da kunne de snike seg inn der når ingen så noe.
Det var i alle fall planen. De fikk nesten ødelagt låsen så mye at lærerene fikk problemer, men ikke helt. Planen om å snike seg inn ble det derfor ingen ting av. Ærlig som han er fortalte Jonas meg det på vei hjem på skolen, og dermed fikk jeg sagt ifra til lærerene. Han likte det ikke men skjønte hvorfor jeg måtte gjøre det.

De siste dagene har han bestemt seg for å ikke gråte når jeg og Jakop skal gå. Han klarer det, men jobber hardt for å få det til. Vi får bare ta dag for dag, og se hvordan det går.

Caroline har klart å få en 5 i to fag siden skolen begynte. Den ene var i heimkunskap, og den andre var etter en vurdering av innsats da de var ferdig med kystskolen. Det er helt fantastisk og vi er kjempe stolte.

2 kommentarer:

Hilde og Kåre sa...

Så flink og ærlig Jonas er da :)
Veldig bra!!
Caroline kan komme i lære her med mat :) hihi
Flink hun er :)

Klemmer

Jon Einar og Lena sa...

Bestandig brutal ærlig :)
Kokka beholder jeg :D