6. jun. 2010

Oppdatering for Mars, April og Mai

Først vil jeg si at Jakop må være verdens heldigste som har to så flotte søsken. De er utrolige flinke med Jakop, passer på, og gjør det de kan for at Jakop skal ha det trygt og godt her i verden.Morfar og Tone Lise kom på besøk rett før påske. Det var kjempe koselig. Lenge siden vi har sett hverandre. Håper det ikke blir like lenge til neste gang.Jonas, Jakop og jeg tok påsken i Osen hos mormor. Vi stoppet innom bestemor Bente på vei opp, hvor vi fikk deilig mat, før vi kjørte videre opp til mormor og Osen. Det ble en fin ferie, hvor Jonas koste seg masse. Andre kom hjem noen dager, og det syntes Jonas var kjempe gøy. Jakop fikk ett par sokker av korpset som hadde lotteri. En premie mindre der.
Rett før påske hadde det været basar i Osen, og Jonas vant sykkel i år også..... Mormor strikket sokker og votter til Jakop. 


På turen hjem stoppet vi hos mor og far i drammen, og tante Line og onkel Jan i Kragerø. Toini, Sofie, mor og far, var innom en tur for å hilse på.Caroline og Jonas har hatt alene hjemme kveld. Hvor de koste seg med film og godterier. Caroline hadde noen venner på besøk samme kveld. Noe Jonas syntes er gøy, for de er veldig flinke med han. Jon og jeg ble jaget ut av hus, og tilbrakte en koselig kveld hos Liss og Erik.

Ingen kommentarer: