11. jun. 2010

SPISE MAT, OG SNART DÅP

Først må jeg bare fortelle at Jakop har begynt med grøt og frukt mos, noe han syntes er utrolig godt. Egentlig for godt, for han nekter å drikke melk etterpå, så det må vi ta en litt lang pause i mellom.  På toppen av det hele må vi blande i litt ris grøt i melken for å få i han den, så man kan jo si at grøt er favoritten fortiden. Helt utrolig å se hvordan han nyter maten han får. Sier selvfølgelig ifra når der er tomt i munn, men ellers smiler han seg igjennom hele måltidet.

I går spiste Jakop middag for første gang. Det var noe som virkelig falt i smak. Som dere ser gaper han høyt for å få maten, og nyter det etterpå. 
 
I dag begynnte "kjøret". Fin planleggingen til dåpen har startet, med litt annet i tillegg..... Har fått ryddet nesten ferdig og gjort endel rent, men noe må selvfølgelig taes i morgen ettermiddag/ kveld. I kveld kom mamma og Rolf ned med bo-bilen. De hadde tatt med seg sykklene som Jonas hadde vunnet på basar i Osen i år og i fjor. Jepp, han vant hovedpremien 2 år på rad. Flink gutt.
Mamma hadde laget kake, men den står fortsatt i kjøleskapet i Osen, så ho lager en ny i morgen tidlig.

Jonas syntes det var så gøy at de kom, så han har surret rundt på høy gir. Tror han la seg i alle fall 8 ganger, men sånn blir det vel. Til slutt snek han seg ned i senga vår og sovnet der. I morgen blir det handling av mat og diverse pynt.  Skal også sette opp border og stoler. Dekke bord osv.

Jon skal av gårde halv 9, for det blir vår eneste sjanse på noen uker, for å få skiftet lager på bilen min. Senere må han hente border og stoler så vi får nok.
I morgen kveld skal jeg hente Alexander i kristiansand. Kjempe koselig at han kommer.
Nå må jeg ha meg noen timer på ryggen før morgendagen. Skal bare lufte Dina, og ett pår andre småting.

1 kommentar:

Hilde og Kåre sa...

Gleder meg til å se dere alle sammen imorgen :)
Sjokoladekaken lages i ettermiddag :)
Klemmer