4. mar. 2010

På tirsdag var Jon og Jonas i badeland.
Det er nesten ett år siden sist. Jonas koste seg veldig mye.
De hadde 2 turer i vannsklia, en tur i det "kalde" bassenget. De hadde også en tur i badestampen på utsiden. Jonas syntes det var kult, men veldig kaldt å gå frem og tilbake.
Jeg skjønner han godt. De koste seg masse i noen timer.

Caroline var innom ett treningsstudio på mandag, og fikk beskjed om at ho fikk lov til å trene der hvis ho fikk tillatelse fra foreldrene. Ho og ei veninne skal ha en prøve måned for å se hvordan det går, og om interessen holder seg. Ho har snakket om dette en stund, men tror nok det var det at kjæresten trener der, som gjorde utslaget.
Jon var innom der i går for å snakke med de som jobber der, og for å skrive under på papirene. I prøve måneden vil de ikke sette opp noe spesielt program, men heller veilede og svare på spørsmål.
Caroline var og trente i går, og var kjempe støl når ho kom hjem. Ho merket det veldig godt at ho ikke hadde trent noe som helst på ca 1 år. Før trente ho dans, syklet mye, og gikk på drillen.
Skal bli spennende og se om ho fortsetter med samme interesse fremover.
Ho har også lovet oss at siden ho fikk lov til å begynne å trene, skal ho begynne å ha gym på skolen igjen. Håper ho klarer å holde det løftet.


Jeg fikk vært hos tannlegen i går.
Det gikk utrolig raskt.
Hadde time halv 9, var i stolen 5 min. over halv 9, og 10 min. på 9 betalte jeg. Da hadde han bedøvet, slipt, renset tannen (kjempe hull) og lagt i fylling.
Det er det jeg kaller effektiv tannlege. Jeg har flere tenner som skal fikses, og siden vi ikke vet når småen kommer ut, ble vi enige om at jeg bestiller time når småen har sett dagens lys. Jon var i båten, og siden Jonas gledet seg til å være litt alene med Caroline, tok jeg meg en tur innom Abelone før jeg dro hjem.
Jon og Samal er ute å setter garn hver dag. På tirsdag fikk de så og si ingenting, men i går ble det endel Lyr og noen torsk. Det var Jonas veldig glad for. Han har dilla på fisk for tiden, og siden jeg og Jon var på et møte i går, fikk Jonas spise fiskemiddag hos farmor og farfar ( Samal og Abelone) Etterpå ble Jonas med ut for å sette garn. Det er ikke ofte han vil være med ut, men når han er det koser han seg veldig.
Jon har igjen holdt meg våken med snorking, skjæring av tenner og brøling, så nå sitter jeg og venter på at han skal komme hjem fra båten så jeg kan få ett par timers søvn, før jeg skal gjøre noe fornuftig.
 Håper det blir varmt i sola så kan jeg kanskje få gjort ren bilen innvendig, og satt i nye sete trekk.
Nå skal jeg ut i stua å kose meg med Jonas og monstrene hans.
Caroline sa ho skulle trene litt i 11 tiden i dag, så det blir spennend å se om ho kommer seg ut av senga, og opp i Alleen, så støl som ho var i går.

Ingen kommentarer: