7. mar. 2010

Lørdag

I dag var jeg en tur på Allen senteret for å kjøpe vogn-dyne i dun. Kikket også etter lammeskinn, men de hadde bare 60x100 cm, noe som er litt stort til bagen i vogna. Får heller stikke innom Barnas Hus i Kristiansand.
Jon og Jonas skulle egentlig på badeland i dag, men av en eller annen grunn ombestemte Jonas seg. Prøvde å få han til å forklare meg hvorfor men svaret ble hele tiden det samme: "Bare derfor."
De har derfor vært ute i nesten hele dag. De har måkt, gravd litt i hula til Jonas, hatt snøball krig og andre snø aktiviteter. Jonas var noen timer hos Abelone, mens Jon og Samal var ute i båten. Der var jonas ute en stor del av tiden. Jonas fikk dagens fiskemiddag og var strålende fornøyd.
Dagen ble avsluttet med Taco. Jonas var som vanelig opptatt med å hjelpe til med å lage maten. Han ble litt småsur fordi det ikke var mere å gjøre, og at det var så fort gjort. Vi fikk han i smile humør ved å spørre om han kunne hjelpe til med å dekke bordet, fordi han gjorde det raskere og bedre enn meg. Resten av kvelden gikk stille og rolig for seg.

Etter turen i går var hjulbuene på bilen stappa med snø og is, og bilen så ut som om den var glasert. I dag har det vært mildt på formiddagen og sola varmet godt. Med god hjelp fra sola fikk jeg fjernet all snøen, og isen på bilen fikk smeltet.
Det er ikke lett og se på bildene, men det kom ganske mye snø i går. Sånn ca 15 cm. Mulig mere enkelte plasser.

Ingen kommentarer: