5. mar. 2010

God morgen i det fine snøværet.

I går skjedde det ikke mye denne fronten. Været var fint, og snøen fikk smeltet endel.

Caroline gikk avgårde i 11 tiden, for å møte Camilla og Morten. Utpå dagen gikk de for å trene litt. Noe som endte med å bli ganske lenge.
Jeg hentet Caroline og Morten i 1730 tiden på senteret.

Jeg var en tur i kjelleren på senteret, for å se på baby tøy.
Har så veldig lyst til å kjøpe noe, men venter i det lengste, siden det ser ut som om jeg kan gå en stund til. Magefølelsen sier at det ikke er mange dagene til småen kommer, men kontrollene tilsier nå at jeg faktisk kan gå til termin.

Uansett ble de med hjem en tur. Caroline skulle ha støsugd, men Jon hadde blidt nødt til å vaske gulvene på formiddagen, så det slapp ho. I stedet gjord ho none små ting, før Jon kjørte de opp til Camilla. Der skulle de se film, og spise hjemmelaget pizza. Den pizzaen liker Caroline utrolig godt, så ho gledet seg.
Jon hentet ho halv 10, noe som ikke var helt poppulært siden det er vinterferie. Værre ble det da vi for første gang sa nei til at Morten fikk være med hjem. Men ho måtte pakke og prøve å få lagt seg tidlig, siden ho måtte opp tidlig i dag. Det gikk over. Ble litt sent i seng alikevell, men Jon og jeg koste oss, fordi vi fikk noen timer med ho.

Jonas var med Jon å vaske bilen min. Tror jeg og Jonas var like fornøyde.
Ellers hadde han noen sinna perioder siden han ikke fikk lov til å fekte med en veldig spiss pinne inne, men det fikset vi med at jeg og han hadde trille ball konkurranse i stua. Han vant 10 mål mot mine 8 mål, og da var det han som var snill med meg, og ikke motsatt. Litt flaut egentlig, men jeg skyldet på at jeg er gravid og treg...... Hihi
Han ble til og med så fornøyd når han skulle legge seg, at han uten spørsmål hjalp til med å rydde rommet.
Det hjalp nok veldig at det var Caroline som hjalp til med å pusse tenner, og til å stelle han ferdig for kvelden. Han nyter det i store drag alle minutter han får med ho. Hans store helt.

Hmmm. Det ser visst ut til at det skjedde endel alikevel i går....

Ingen kommentarer: