2. feb. 2010

Snø og manglende brøyting.

I natt og i dag har det snødd noe helt forferdelig. Det ble sagt på værmeldingene at det skulle bli fint vær og litt sol i dag. Der tok de veldig feil. Igjen.
Jeg har en egen måte å finne ut hva slags vær det blir. En kombinasjon av gamle værtegn, og det å se ut av vinduet på morgenen når jeg står opp. Fungerer hver gang.

Uansett her har det snødd, og blåst i hele dag. Brøytebilene har stort sett vært fraværende. Veiene i byggefeltet ble ikke brøytet før i kveld, og Rv 43 har kanskje blitt brøytet 1 gang før i dag, så kjøreforholdene har absolutt ikke vært bra. Direkte farlige enkelte steder, spesielt siden noen alltid har dårlig tid, og IKKE kjører etter forholdene.
Ikke hjelper det når gående og syklister går/ sykler midt i veien, og ikke på gangveien 1 meter unna. Blir så irritert, for det er ikke bare de det går ut over hvis noe skulle skje.
Kanskje på tide å tenke på andre av og til, og ikke bare seg selv.

Ellers har Jon måkt flere ganger i dag, for å holde oppkjørsel, utgangsdør og forran garasjen nogen lunde fri for snø. Godt jobba, og god trimm.

Turen jeg hadde opp på Alleen senteret var for å kjøpe trappe-grind og mat. Har snakka om grind siden vi fikk Dina, men av og til er jeg ganske treg av meg. I dag fikk jeg endelig gjort det. Kjøpte 2 stk. En til toppen og en til bunden av trappa.
Turen tok forferdelig lang tid. Regner med at jeg hadde brukt rett over en halv time t/r med vanlige kjøreforhold, men i dag tok det en og en halv time pga "flotte" veier å kjøre på.

Litt sint i dag, men jeg blir litt provosert når ting ikke blir gjort, og det da går på sikkerheten løs, eller når folk bare tar hensyn til seg selv, uten en liten tanke på andre.

Jeg elsker vinteren med masse snø og kaldt, så det er jo litt teit at fraværende brøyting skal ødelegge det, men det ble vel bare toppen av kransekaka, når jeg ikke kan være ute å base og leke i snøen med Jonas, og nyte vinteren.
Ellers har jeg hatt en fin dag.

Ingen kommentarer: