27. feb. 2010

Nå er vinterferien begynt, og det er ingen store ferieplaner hos oss. Jon og Jonas skal kjøre Caroline til tante Hilde og onkel Kåre på fredag.

I dag brukte Jonas forferdelig lang tid på å komme i gang. Klokka var nærmere 12. før han var oppe i normalt tempo. Fram til da ville han bare ligge på sofaen, eller i fanget til Jon å sove, eller kose. Caroline kom hjem i 14 tiden, etter å ha sovet hos Camilla. Morten var selvfølgelig med.
Nå hadde Jonas våknet ordentlig, og kom plutselig på at det var lørdag. Tid for is, besøk hos Liss og lørdags godt.
Det å måtte vente noen timer før vi kunne gå til Liss, var ikke helt etter Jonas sine planer, men når de er avgårde er det ikke mye vits i å gå på besøk. Jeg var en tur i Alleen for å handle ett par små ting, og kjørte samtidig Morten og Caroline opp på Rom.

Kristine, Kim og Luna er hos Liss og Erik denne uka, og da er det bare en enda større grunn for Jonas å gå opp til de. Han er så utrolig sjarmert av Luna, og blir kjempe lykkelig når han kan leke, og kose med ho. Da tror jeg til og med at Dina og Prins forsvinner ut av hodet hans i noen minutter. I dag orket jeg å være med, og det var kjempe koselig.
Liss og gjengen hadde fiskegrateng til middag, noe jonas er veldig glad i. Da barne tv nesten var ferdig, ropte Jonas på onkel Erik. "Du må sette tv på pause, for nå skal jeg ha fisk av tante Liss" sa han. At det var noen som skulle se på noe etter barne tv, var ikke så viktig. bare han fikk det han ville. Men det ordnet seg til slutt...
Da vi kom hjem i 20 tiden, lagde Jon deilig lasagne til oss, mens Jonas stelte seg for kvelden, og gikk å la seg.
Caroline og Morten kom hjem rett før halv 11, og så ble han hentet igjen rett før 24.
Nå har Jon og jeg sett på både Curling finale, og tsunami nyheter samtidig. Ingen ting av det er ferdig ennå men jeg tror vi ser på noe annet nå. Er ikke sikker, så da begynner det vel kanskje å bli på tide å komme seg i seng. Får heller finne ut resultatene av både Curling og tsunami i morgen.

Legger ved ett bilde av Jonas og Bjarne Johan, som vi tok da han var på besøk tidligere i uken. God natt.....

Ingen kommentarer: