22. feb. 2010

Lørdag

Denne helga har vi faktisk gjort litt forskjellig. På lørdag var Jon avgårde med Tore for å hjelpe til med å flytte møbler for forloveden til Tor. Det er ca mellom Kristiansand og Evje. De reiste av gårde i 10- tiden. Flyttingen tok litt lenger tid på grunn av været, og det at trucken ble for bred, så de måtte finne en annen truck.
De var ikke tilbake før sent på ettermiddagen, noe som gjorde at Jonas og jeg fikk dagen for oss selv.
Caroline hadde ei veninne på overnatting, og de fikk besøk før de forsvant ut.

Vi koste oss med filmen Bolt på morningen. Jeg var utrolig trøtt fordi jeg ikke hadde fått sove mere enn ett par timer. Jeg satt å sløva i ett par timer. I 12- tiden gjorde vi oss klare for dagens dyst.

Vi kjørte opp på Alleen senteret for å kjøpe noen klistremerker av dinosaurersom han så for en tid tilbake. Han endte også opp med noen klistremerker av ørner og pokemon.Etterpå var vi på Jysk for å kjøpe nye madrasser til senga til Caroline. det ble bare noen helt enkle noen. Ho skal absolutt ha en dyne og ett par puter i ryggen, så jeg gidder ikke å bruke masse penger på madrasser for vond rygg, før ho skjønner at den måten ho ligger på, absolutt ikke er mye lur.

Da vi var ferdige på Jysk var vi innom Elkjøp for å se om de hadde baby-call. Vi kunne ikke finne noen inne i butikken. En lang kø og mangel på kunde service, gjorde at vi bare gikk.
Vi kjørte ned til alleen for å handle på Mega. Vi fikk hjelp av Caroline og Morten til å handle, og til å bære varene ut i bilen. Det var veldig deilig siden det ble mere enn jeg hadde regnet med, og jeg har jo ikke akuratt lov til å bære tungt.
Caroline fikk uke penger før de forsvant. Ganske koselig å se på når Caroline og Morten går rundt å holder hverandre i hendene.

På ettermiddagen lekte jeg og Jonas med monster, dinosaurer. Vi tegnet litt, og leste ett par bøker. Alt i alt en fin dag.
Ut på kvelden kom Caroline hjem med ei anna veninne som skulle på overnatting. Det ble en stille og rolig kveld, hvor Jonas koste seg med nudler og smågodt som han og Caroline smuglet opp i handlekurven.

Ingen kommentarer: