18. feb. 2010

I dag var været så ille at jeg bestemte meg for å kjøre Caroline til skolen. Det var ikke mere enn ett par minus grader og en del snø i lufta, men det værste var vinden. Det har blåst noe veldig i hele dag og snøen har fonna seg over alt.

Et type vær jeg liker. Lengter etter å kunne ut å gå med Jonas og Dina i skogen, eller å leke med Jonas i snøen. Håper snøen blir liggende lenge, så har jeg kanskje en sjanse til å få gjort det når småen har kommet.

Jonas har hatt karnevall i barnehagen i går og i dag. Han har vært Star wars kriger, og godt fornøyd med det. 
Ellers har vi vært å spist fiske middag hos Samal og Abelone i dag. Jonas elsker fisk for tiden, og var helt sikker på at det var torsk vi spiste, for det er visst favoritt fisken.  Hverken jeg eller Caroline er særlig glad i fisk, men jeg spiser det bare for å få det i meg. Bland fisk med poteter og smeltet smør så går det helt fint.
Etter middag var jeg ganske rastløs og, bestemte meg for å begynne å gå gå hjem, istedet for å vente til jeg kom hjem for da hadde jeg sikkert funnet på ett eller annet jeg sikkert ikke burde ha gjort.
Da Jonas oppdaget at Caroline skulle gå med meg, ville selvfølgelig han også gå hjem. Vi tok sjansen, selv om han bare hadde jakke og joggebukse, og ikke dress eller votter.

Caroline og Jonas valgte å gå det de mente var snarveier. Er ikke helt sikker på hvor mye tid man sparer, for vi kom hjem med 30 sekunders mellomrom, og jeg gikk veldig sent i dag. Hadde nesten glemt hvor deilig det er å gå tur. Tror jeg fikk meg en overdose av frisk luft, for jeg ble kjempe trøtt og sliten når jeg kom hjem, men så er det jo en del måneder siden sist jeg var ute å gikk.
Caroline har hatt kjæresten, og ett par andre på besøk i dag. De har nettopp gått, så når er ho på badet for å gjøre rent buret til hamsteren. Hamsteren tusler rundt i gangen nede inne i ballen sin. Ganske søt.

Ingen kommentarer: