25. feb. 2010

Først må jeg bare nevne at Jonas fikk lov til å sove nede i går. Da vi kom ned for å legge oss, hadde han ryddet hele soverommet, og redd opp dyna til Jon. Det var takk for at han hadde fått lov til å sove der, og for at det skulle bli lettere for meg og gå. Rommet var helt strøkent.
Er han ikke nydelig snill, og sjarmerende? Det syntes i alle fall vi.

I dag kjørte jeg Jonas i barnehagen og Caroline på skolen. Caroline var smilende og blid i dag, og da er det kjempe koselig å stå opp med ho. Da koser jeg meg....
 
Jon var ute med båten for å trekke garn og gikk i halv 8-tiden. De fikk masse fisk. Mest sild.

Fikk forresten utrolig vondt av Jonas i dag. Sa til han at det bare var i dag og i morgen igjen, så begynte vinter ferien.
Han hoppet rundt på gulvet og ropte yes, yes. Da jeg lurte på hvorfor han ble så glad, fikk jeg til svar at når det er vinter ferie, reiser vi til mormor.
Det var ikke mye gøy å måtte fortelle han, at i år ble det ingen vinter-ferie tur, fordi jeg kan ikke reise noen plass, i til felle babyen kommer......
Trist, men vi ble enige om at når småen var kommet, og han kunne spise ordentlig, og blitt sterk nok, skulle vi ta en tur til mormor. Han var fortsatt litt lei seg, men det hjalp veldig med tanken på en tur om ikke så lenge.
Siden jeg sover litt dårlig for tiden, gikk jeg hjem og spiste litt, før jeg la meg igjen i 12-tiden.
Jon reiste til Mandal kl  11, for å snakke litt med de på jobben, og høre hvordan det gikk der. Etter at han hadde hentet Jonas i barnehagen, og levert han hos Abelone, kjørte han og Samal ut for å sette garn. Jeg sov til rundt 16 og Jon kom hjem ikke lenge etterpå.

Caroline gikk opp til Liss og Erik etter skolen, for Kristine, Kim og Luna kom i går. Ho var ikke hjemme før utpå kvelden.
Jonas ble hentet etter barnetv, og gikk ganske rett i seng.
Jon skulle se dame staffetten, mens Tore og jeg skulle spille radio-bingo.
Desverre var det bare Jon som fikk uttelling. Damene tok GULL. Jeg og Tore var langt i fra og vinne noe. En utolig stille og rolig dag.

PS: De fikk endelig brøytet veiene i går, og gjett hva som skjedde i dag......... Det snødde!

Ingen kommentarer: