16. feb. 2010

En kjapp oppdatering

Det er egentlig ikke mye som har skjedd siden sist jeg fikk blogget.

Forrige helg byttet Jon og jeg rom med Caroline. Vi har fått ny og større seng, og med tanke på at vi skal ha plass til en sprinkelseng etter hvert, var det like greit å bytte med en gang. 

Caroline beholdt den gamle senga vår, og en kurv garderobe som var min. Det tok selvfølgelig hele helgen, siden jeg er helt avhengig av hjelp til å bære. Ganske frustrerende å kunne gjøre minimalt selv. Bare stå å peke: Den skal dit, og den skal dit. Ikke helt meg.
Ikke det at jeg kan løfte noe særlig i utgangspunktet før kroppen streiker, men nå er det jo ingenting jeg kan løfte.
Uansett ble jeg veldig fornøyd. Kjøpte ny kurvgarderobe til meg selv,  Ble akuratt slik jeg håpet. Kjøpte også kurver til småen som det skal være benkeplater på toppen.

Jonas har egene planer i helgene. Fast innslag er en tur opp til Natalie. Da kjøper han bestandig med seg is først. Sommer som vinter. Det har han også gjort de to siste helgene.
Forrige helg var han også nede på Agnefest for å mate endene. Det er ganske så mange ender som ville ha mat.

Jon og Samal har vært mye ute i båten ( Flipper )de siste dagene. Det var ett par dager hvor båten var frosset inne, og det var nesten gøy å se hvor rastløs Jon ble.
De har nå begynt å sette silde garn, så det blir spennende å se hvordan det går.
Det har vært dårlig med fisk de siste ukene, så vi får håpe det tar seg opp snart.

Ellers har hamsteren til Caroline havnet i stua. Vi satte den opp da vi byttet rundt på rommene, og den har liksom bare ikke kommet seg ned igjen. Jonas syntes det er kjempe gøy.
Her om dagen fikk Jonas lov til å gi den mandler. Etter å ha stappet 5 mandler og litt tørr for inn i munn, måtte vi sette en stopper. Jonas fikk latterkrampe og visste ikke helt hvor han skulle gjøre av seg.
I dag syntes han tydeligvis at middagen vår luktet godt. Ganske rart å tenke på siden det var wokket kylling. Trodde ikke hamstere spiste kjøtt, bare frukt, grønnt og høy. Kanskje jeg tar feil.... Mulig det var kjøtt han var på jakt etter da den beit Jon i fingeren og ikke saltet fra chipsen. Uansett fikk vi en oppvisning i akrobatikk der den klatret rundt i taket på buret, hang etter bak bena og slapp seg ned før den klatret opp igjen.
Skal prøve å få blogget litt ofterenå som jeg er ferdig med det værste styret med bytting av rom, finne frem klær mm. til småen og andre ting jeg har prøvd å få gjort.

Etterpå skal vi på ultralyd kontroll i Kristiansand. Spennende.....

Ingen kommentarer: