4. feb. 2010

De siste 2 dagene har det vel egentlig ikke skjedd så mye. Jeg er utrolig fornøyd med gaven jeg fikk av Jon.
En utrolig klar skjerm, og jobber så raskt med bilder, at jeg ikke står i fare for å sovne når jeg f.eks skal fjerne røde øyner. Som du sikkert har gjettet er gaven en ny pc. Jeg har hatt lyst på ny i ett par år, men andre ting har blitt prioritert, så jeg ble kjempe glad.
 Fikk tatt ett fint bilde av Dina og Bongo.
De er på terrassen flere ganger om dagen og koser. Det ser ganske sykt ut, for de står å vasker hverandre og gnir seg opp etter hverandre, for så å plutselig fekte litt. Så er det tilbake til kosing. Dina har fått en del risp på nesa, men de kan holde på dagen lang.

Fikk tatt noen bilder av snøværet som var for noen dager siden.
Det ser ut som tåke, men det er bare det at det snør så tett. Dette bilde er tatt ca i 12- tiden. Været holdt det gående hele dagen. Deilig med nysnø.
 


Jonas og Dina koste seg på gulvet etter frokost i dag. Da er det ikke lett å si at han må begynne å kle på seg fordi han skal i barnehagen. Er de ikke fine?


Ellers fikk Jon telefon fra skolen til Caroline i dag. De ville bare fortelle hvor flott ho har oppført seg i det siste, og si at ho har blitt utolig mye bedre i både orden, oppførsel, lekser og prøver. Bare masse positivt,og det er kjempe gøy å høre. Blir ekstra stolt da. Vi visste ho kunne hvis ho ville, og det har ho bevist.


I morgen skal Tore og Jon hente senga vi har kjøpt. Gleder meg kjempe masse til å legge meg i den.  Det vil også si at vi må bytte rom med Caroline. Denne senga er nesten 35 cm bredere enn den gammle, og med tanke på at det skal en sprinkel seng inn også, gjør at rommet vårt blir for smalt.
Caroline får den gamle senga vår, og da får ho en dobbelt seng, pluss en sovesofa på rommet. 
Tenkte på å "dele" rommet i 2. En del med seng og tøy, og en del med sovesofa, tv, sminke og skrivebord.
Male vegger får vi gjøre senere.

Ingen kommentarer: