10. jan. 2010

Ut på tur.

Caroline fikk besøk av 2 venninner i ettermiddag. Etter litt sminking og dulling, lurte de på om de kunne ta med seg Jonas til Kvavik, for å gå på isen. Det hadde han selvfølgelig lyst til. De gikk i 16 tiden og var tilbake i halv 8 tiden. På Kvavik hadde de møtt noen andre venner. Der hadde de kost seg ved et bål som hadde vært der. Jonas hadde blitt dradd i full fart rundt på isen. En bedre oversikt over hva som skjedde finnes nok på bloggen til Caroline. Gå gjerne inn der å ta en titt.

Da de kom hjem fant Jonas ut at han ville smøre kveldsmaten sin selv. Resultatet ser man på bilde. Han koste seg i alle fall. Etter kveldsmaten fant vi ut at vi skulle ha det litt gøy og ta noen bilder. Det ble noen fine og mange tullebilder.Først ut var Caroline. Ho "poserer" jo i alle retninger og resultatet blir jo deretter. Jonas ville ikke bli tatt bilde av alene. Derfor fikk Caroline han med på noen felles bilder. De ble jo flotte. Han kan "posere" han også. Til slutt tok Jonas og jeg oss en liten tango, før det bar i seng for Jonas.

Jonas sover hos Caroline i natt. Ho hadde håpet han kunne vekke ho i morgen, men siden han sovnet så sent tviler jeg på det. Blir nok en kjedelig og hard oppvåkning av vekke klokke, og ikke en rolig en av Jonas. Nå er det god natt for hele huset. I morgen er det skole og barnehage så da kan man ikke sløve hele dagen. Ikke på morgenen i alle fall.

Ingen kommentarer: