21. jan. 2010

Torsdag

Før jeg  henter Jonas i barnehagen, tok jeg med meg Caroline. Vi tok en tur innom Jysk. Der fant jeg ett par senger jeg kunne ha hatt. Er det noe jeg trenger er det ny seng..
skal ta med meg Jon opp i morgen.

Etterpå gikk vi for å handle mat, før vi hentet Jonas.
I barnehagen fikk Caroline en kjempe flott mottakelse. En gutt kom løpende og slang seg rundt halsen på ho. Det var kjempe fint å se på. Caroline er populær i barnehagen og utrolig flink med de  alle sammen.


Da Jeg endelig klarte å få med meg Jonas og Caroline ut, gikk vi på sko butikken. Jonas trengte nye vinter støvler og nye tøffler.
Han liker ikke de typene som går under kategorien tøffler, men foretrekker sandaler.
Det er jo ikke lett å få tak i nå midt på vinteren, så da blir valget hans jogge sko. Da må det jo nesten blir det. Det er jo han som skal gå med de og ikke jeg......
Han ble i alle fall veldig fornøyd med valget sitt.

Etterpå gikk vi hjem for å lage, og spise middag.
Etter middag skulle Jon og Jonas på kino. De så filmen: Pelle Politibil går i vannet. Veldig kult å høre når Jonas sier det, for han legger over dialekten. hihi.
Han syntes filmen var kjempe gøy, men da jeg spurte om han kunne fortelle meg om filmen, fikk jeg beskjed om at det var jo en lang historie, og det gadd han ikke. Jeg fikk vente til filmen kom på dvd, så skulle han heller se den med meg da... Alltid noen flotte ord i fra den kanten.

Han hadde spart litt kino godt til meg, og det skal han og jeg kose oss med til barnetv i morgen.

Da han hadde lagt seg var det tid for Radio bingo. Tore, Jon og jeg. Ikke ofte vi gjør det, men nå er bingo tall potten så stor at da må vi jo prøve. Det ble ingen gevinst på noen av oss, men vi frøver vel igjen neste torsdag for da er potten på 24-tusen kr.

Ingen kommentarer: