20. jan. 2010

Tirsdag

Jonas Var veldig trøtt, så han fikk sove til Jon hadde kjørt Caroline på skolen. Han ville ikke stå opp, så han tviholdt rundt halsen min. Han kom seg i barnehagen til slutt.
På formiddagen var Jon avgårde for å finne deler til sin bil. Stabilisator staget på begge sider har gått til dundas.
Jeg sorterte babytøyet Jon fant frem på kvelden i går. Det er ikke mye tøy vi har. I str. 50-56 er det en knapp skittentøyskurv.
Etter skolen kjørte Jon Caroline opp til Tore så ho kunne få vasket. det jeg fikk beskjed om var at Jon skulle ta en kopp kaffe før han kom hjem. Før Tore skulle kjøre Caroline ned igjen. Så Jonas og jeg ble gående og vente. Men nei. Jonas og jeg skulle egentlig handle, men det ble barnetv tid før Jon kom, så jeg gikk alene. får ta med Jonas en annen dag.
Jon hadde ventet til Caroline var ferdig, og satt ho av i alleen.

Jonas fikk det plutselig for seg at han skulle lage pirat genser. Noe han skjønte han ikke hadde lov til, for da jeg kom inn i stua gjømte han hullene han hadde klippet i den helt nye genseren. Orket ikke å bli sint, for den dårlige samvittigheten has lyste lang vei. Gav bare beskjed om at neste gang får han heller si ifra, så får vi finne en gammel genser han kan klippe i.

Caroline og ei veninne fant en kniv på stadioen, som de leverte til politiet. det kan dere lese mere om på hennes blogg.
Ho var også tidlig hjemme på kvelden. koselig.
Jon og Tore var på kino. De så filmen tomme tønner
Caroline og jeg koste oss mens Jon var på kino.


Ingen kommentarer: