1. jan. 2010

En rolig dag........


Jon våknet i 9 tiden av lyden på tv. Da hadde Jonas satt seg godt til rette i sofaen med teppe over og rundt seg og så på barnetv. Litt senere våknet jeg av at Jonas hylte:" Jeg vil ikke ut!" Det som skjedde var at Jon ville ta på han stilongs og genser så han ikke skulle fryse. Både jeg og Caroline sov lenge i dag, men ho var oppe før meg. Ho hadde til og med rukket å få besøk før jeg fikk surra meg opp i stua. Dagen i dag har egentlig vært en sløve dag. Eller så sløvedag som det går med en 5-åring som holder ett ganske høyt og jevnt tempo hele dagen.
Til og med Dina har sett ut som om ho har gått rundt i koma. Ho har liksom prøvd å leke og løpe litt med Jonas, men etter noen min har ho slengt seg ned forran ovnen og bare kikket på han, eller tuslet rolig etter.

I ettermiddag kom Joachim, en god kamerat av Caroline på besøk. Jonas liker han kjempe godt og fortet seg ned. Da Jonas oppdaget at han var på utsiden med noen stjerneskudd for å vente på Caroline, var han rask med å få på jakke, støvler og lue. Det jeg opdaget da han hoppet ut døra, var at han hadde bare t-skjorte og stilongs på. Så genser og bukse ble sendt ut med Caroline rett etterpå. Men det hadde ho ikke fått på han.....
En liten stund etter de kom inn, gikk jeg ned for å se om jeg skulle "redde" de fra Jonas. Da fant jeg stilongsen i gangen. Jonas hadde nemlig fått de med på gjemsel i snøen og var blitt full i snø. Jonas fant jeg sprettende rundt i senga til Caroline( i truse og t-skjorte) mens han angrep Joachim.
Jonas kom opp rett før barne-tv. Godt fornøyd etter å ha fått lov til å være med caroline og Joachim. Snille venner ho har som syntes det er gøy å ha han hengende rundt seg.
Ellers har det vært stille og rolig i kveld. Caroline fikk "snakket" litt med sin morfar(Roar) på pc`n før ho la seg. God natt.Ingen kommentarer: