7. jan. 2010

Skattekart og lek med hund.

I dag var det -14 grader ute så Caroline ble kjørt til skolen. det er helt greit at ho må gå selv, men man må jo se ann vær og temperatur. Nå som Jon er permitert går det jo fint. Jonas var tidlig oppe i dag så han var ferdig stelt og spist når Caroline skulle gå, så Jon leverte han i barnehagen samtidig. Heldige meg fikk ett stille hus, og løp i seng igjen rett før de gikk. Sleipe meg....
Da jeg og Caroline hentet Jonas i barnehagen nektet han å ta på seg dressen. Ville ha på seg "alaska-jakka" fordi det var så deilig med pels kanten.
Det løste Caroline som bare en topp storesøster kan. Ho tok hetta av jakka og kneppet den fast i dressen. Da var det problemet løst. Jonas tok på dressen med ett smil og løp ut.....

Her tegner Jon og Jonas skattekart.                                           Hjelpe pappa er viktig og gøy.


I ettermiddag var det meste stille og rolig. Jonas satt og tegnet i stua, helt til vi oppdaget at det var en regning han tegnet skattekart og laberinter på. Jonas ble ikke særlig blid da vi tok det i fra han, men det løste seg da Jon lurte på om noen kunne hjelpe han med sitt kart.
Det ble et veldig flott kart..


Caroline fant ut at i dag var dagen ho ville herje litt med Dina, og satte i gang. Hvem som hadde det mest gøy er jeg ikke sikker på, men de så like gira og slitene ut til slutt. Ellers har Tore vært innom i dag. Like kos som alltid.
                    Nå tar jeg deg.                                                                           Er du kilen i nakken?Hvem ser galest ut?
                

Jonas "redder" Caroline

HJJJJJELP................OK, jeg gir meg                                         Se, jeg kan sitte hvis jeg bare vil.


Ingen kommentarer: