19. jan. 2010

Mage
Her om dagen fikk Caroline tatt noen bilder av magen.
At mange syntes det er ekkelt å se gravide mager, kan jeg forsåvidt forstå. Jeg er også den typen som ikke skjønner hvorfor gravide mager skal være offentlig eiendom, slik at alle som vil, kan gå å kjenne. Hva er det som får folk til å tro at det er helt flott, at det kommer kjente, og ukjente for å ta deg på magen. Jeg liker å bli spurt først. For da er det mitt valg om hvem som skal ta på min kropp. Uansett. Caroline tok noen bilder og vi satte oss ned for å sammenligne fra den gang jeg gikk med Jonas. Ganske like syntes jeg, men man ser godt at jeg ikke har lagt på meg like mye i kroppen nå, som da. Synd syntes jeg. Hadde håpt å legge på meg mye denne gangen også. Det er fordi jeg gikk så mye ned i vekt etter opperasjonen for 2 år siden.

Her er bildene.

De to første er tatt den 14. Januar 2010, og jeg er 27+3 uker på vei. (begynt på uke 28)

På disse bildene er jeg gravid med Jonas, og innlagt på sykehuset pga åpning på livmoren.


Jeg lå fra uke 27 til uke 34, så Jonas ble født 6 uker før tiden. bildene er tatt 11. juli 04, og jeg var da 28+? (begynt på uke 29) Det vil si at det skiller ca 1 uke i grav. lengde på bildene.
Magen min nå er kanskje noe spissere enn sist, men jeg føler at jeg er større i magen, og tynnere i kroppen nå enn sist.

Hva mener du?

2 kommentarer:

Hilde og Kåre sa...

Jeg synest du ser friskere ut denne gangen vennen :)
Er helt enig med deg ang ta-på-mage..
En skal SPØRRE først.. Selv om jeg kan ta når jeg vil :) hihi
Tantes rett :)
Håper fødsel og alt går bra, og at den lille er frisk og fin :)

Klem

Jon Einar og Lena sa...

Det var vell noe sånn jeg regnet med at du ville henvise til: Tantes rett. Sa det til Caroline hihi. Småen har det topp han.