31. jan. 2010

KOKKEN JONAS

Jonas og Jon var en tur opp til Natalie i dag. Hvis det går mer enn en uke uten tante, onkel, Prins og Natalie begynner han nesten å bli desperat. Han elsker å være der.

Jon gikk ned til sjøen når han kom hjem. Der gjorde han ingenting, bortsett fra å nyte sjøen, freden og roen. Og prøve ut VHF`n.

Mens jon var avgårde begynte jeg å stryke sengetøy til småen, og babytepper til småen.
Det har ligget nedpakket siden Jonas var baby, og brettene var så stive at hverken vask eller tørketrommel tok knekken på de. Derfor måtte strykejernet frem selv om jeg hater å stryke.
Tror Jonas syntes det så spennende ut, for han kom etter en liten stund for å hjelpe.Heldigvis kan brettet senkes. Han gjorde en flott jobb, og strøyk faktisk 3 babytepper og ett putetrekk.

Etterpå var det tid for å begynne på middagen. Mørbrannbiff og fløtegratinerte poteter.
Da var det jo en som skulle lage maten. "Jeg må gjøre alt, hvis ikke er jeg ingen kokk!" fikk jeg beskjed om. dermed var det noen nervepirrende minutter på kjøkkenet mens Jonas skrelte og skar opp poteter i skiver. Heldigvis ble han fort sliten så jeg fikk tatt resten, men flink var han og klerte faktisk å få utrolig tynne skiver.
Etterpå fikk han prøve å steke biffen, men det syntes han var kjedelig.

Dermed var middagen klar. Jonas hadde poteter, brun saus og litt biff siden han ikke liker fløteratinerte poteter. Ikke at jeg skjønner hva som ikke er å like med det...

Nå er Jonas i seng og jeg har fått meg litt hvile, så nå skal jeg ned i kjelleren å rydde i boden. Der har det meste ligget slengt, eller pakket i pappesker og søpplesekker som begynner å gå i stykker. Har kjøpt inn plast kasser med lokk. Kanskje jeg klarer å få litt oversikt...

Ingen kommentarer: