29. jan. 2010

I dag reiste Caroline til morfar i Drammen. Ho har gledet seg masse.
Toget gikk rett for kl 13. Ho gruet seg litt til turen, for det er første gang ho reiser med tog alene. Fra ho var 6 år, har ho reist med buss til Sandnes, Drammen, Oslo og Rena.
Det værste var vel å bare ha et referanse nr, og ikke å kunne kjøpe og betale billetten når ho kommer på.
Turen hadde gått fint. Ho hadde møtt en lærer fra skolen på toget. Det syntes ho var koselig, og litt rart.
Jonas syntes ikke det er så kjekt når Caroline reiser vekk, men det hjalp veldig at Natalie skulle komme å sove her i natt.
Jeg fikk tak i Madagaskar 2 til Wii, så vi hadde en spille stund i dag. Som du ser er jeg fryktelig konsentrert, mens Jonas syntes det er like gøy å se på som å spille selv. Natalie har sett at kamera kom frem og konsentrerer seg om det. Syntes det er gøy, men må få trent på å klare å ha 1 kontroll i hver hand.

Jonas fikk lov til å sove på Caroline sitt rom sammen med Natalie. Og når han da fikk se film når han skulle legge seg, var kvelden nesten fullkommen. Jeg fikk beskjed om at han savnet Caroline, men han visste at ho var glad i han og kom snart hjem......
Tore kom ned i kveld for å se Senkveld med Jon. Dina ble litt masete utover kvelden. Veldig gira på kos. For noen uker siden kjøpte Caroline en liten masserings dings, og som du ser er det ikke bare mennesker som liker å bli massert..

Ingen kommentarer: