30. jan. 2010

Jonas har vært i fødselsdags selskap hos en kammerat i dag. Han hadde hatt det kjempe gøy, og var strålende fornøyd da han kom hjem. Imponert over kaka.

I dag kom snøværet vi har blitt lovet i 1 uke. Deilig med nysnø. Får dekket over den møkkete snøen fra biler og veisalt.
Jon og Samal har vært i båten og montert VHF`n som Jon fikk i 36 år`s gave fra meg og barna. Han hørtes ut til å være fornøyd. Det har vært ca minus 7 grader, snøvær og litt vind i dag, så det hadde vært ganske surt nede ved båten.

Jeg våget meg ut på en tur i Alleen i dag. Fikk kjøpt meg 2 lange gensere med høy(vid) hals. Skal bli deilig med noe langt tøy som passer til meg og samtidig passer til tights og bukser.
Ellers fant jeg en joggesdress til Jonas, med Route 66. Fra Mc Queen, så da var han fornøyd.

I går fikk jeg endelig kjøpt meg 2 nye bh. På tide, siden alla bortsett fra 1 er blitt for små. Har visst blitt litt tykkere rundt "magen ", skjønner ikke hva det kommer av? hihi
Fant også en dinosaurus pop up bok til Jonas. Til 1/3 av prisen, og en bitte liten LED lommelykt. Mye mere behagelig å vokne opp med i senga enn en stor Mc Queen lykt eller en camping lampe.

Ellers har vi kost oss hjemme i dag. Stille og rolig.

Jonas ville ikke legge seg til å sove i kveld for han savnet Caroline så masse. Godt ho kommer snart hjem.
Gleder meg til middag i morgen. Biff og fløtegratinerte poteter......

Ingen kommentarer: