20. jan. 2010


Caroline ble kjørt til skolen i dag også. Jon kjørte Jonas i barnehagen før han gikk ut i båten.
I dag var Jon og Samal ute og trakk trollgarn. Det ble 2 flyndre, 2 torsk og 1 rødspette.
Pusen til Jonas, Bongo, fikk flyndrene når Jon kom hjem, og storkoste seg med de.

Tore og Jon skulle ha reparert bilen til Jon i dag, men så måtte Tore til Kristiansand, og da ble det litt sent. De skal se om de får gjort det på fredag i stedet. Haster jo ikke for vi har jo min bil.

Da jeg skulle hente Jonas i barnehagen, var det like før jeg ble sprø. Tydeligvis dagen hvor det var: Skal bare, vent litt, og hør nå. Heldigvis skjer ikke det ofte.
Vi var en tur innom Europris for å kjøpe noen store kasser til julepynten, for de vi har er det ikke mye igjen av. Jonas syntes de var flotte for de hadde hjul. Da slapp jeg og bære, og han kunne kjøre de til kassa, og videre ut i bilen.
Han oppførte seg iallefall kjempe fint på butikken. Han føler seg ganske stor for tiden, og vil gjerne hjelpe til. Det store om dagen er å hjelpe til med å bære handleposene fra butikken til bilen, og fra bilen og inn i huset. Helst helt opp til kjøkkenet.
Han er ganske sterk, så det er ganske så tunge poser han klarer å bære. Ber vi han la være fordi vi syntes det kanskje kan bli for tungt, blir han rasende.
Lurer på hvor det temperamanget kommer i fra?
Han har t.o.m blitt rasende fordi jeg sa jeg ikke trengte hjelp her om dagen. Søte gutten. Er jo fint han vil hjelpe til.
Nyte det mens vi kan. Har oppdaget at behovet for å hjelpe andre, uten å forlange noe igjen, forsvinner gradevis med tennårene............ Nevner ingen navn. hihi.
Det kommer forhåpentlivis tilbake etterhvert.

Ellers har jeg vært på homeparty med Partylite, hos naboen i kveld. Et party hvor de selger duft lys. Mange former, farger, og kjempe mange forskjellige lukter. Siden jeg var tett i nesa, kom Caroline over en liten tur for å finne ett par gode lukter.
Fikk kjøpt en del forskjellig. Mere enn det jeg hadde tenkt, men nå er det ikke ofte jeg handler i partyer. Det er mange år siden sist jeg var i noe som helst party. Det var før Jonas ble født.
Legger ut bilder og beskrivelse når jeg får varene.

Det var koselig. Visste hvem de fleste var, og siden det i tillegg var hos naboen, klarte jeg faktisk å slappe litt av. Deilig å komme seg ut litt. Ho ene som var der, møtte da jeg lå på sykehuset etter at Jonas var født. Har sett ho av og til i Alleen, men det var gøy å få snakket litt med ho igjen.

Mens jeg var borte hadde Jon og Caroline hatt det gøy og tatt bilder av Caroline.Ingen kommentarer: