4. jan. 2010

Caroline Abelone 14 år....

                                             GRATULERER MED DAGEN JENTA VÅR!


Dagen startet stille og rolig, men absolut best for Jonas. Hans favoritt tegnefilm forsvant fra skjermen i høst da Jetix kanalen sluttet. I dag begynte Dinosaurus Kongen igjen på disney xd. Fra 1. episode. Da han fikk beskjeden i går ble han så lykkelig at tårene trillet...


Caroline kom tuslende opp i 10 tiden og ble møtt med ett høyt og lykkelig: Gratulerer med dagen, Caroline. Du kan knuse pepperkaketoget først....

Det ble til at Jonas knuste og Caroline så på. Før Jonas gikk løs på toget med sin nye "ordentlige" hammer, fikk Caroline servert frokost på sofaen: Skive, 1/2 liter glass med julebrus(cb) og resten av brusflaska. Der lå ho under dyna og koste seg med frokost og pc.

Jonas var sikker på at Caroline måtte ha vokst mye i natt siden ho ble 14 år, og forlangte at jeg og ho måtte måle oss for å se om ho var blitt høyere enn meg. Det var ho ikke, men ho kryper sakte men sikkert oppover.

I ettermiddag kom Samal og Abelone bort på kake. Hvem som gledet seg mest er ikke godt å si. Caroline til gavene, eller Jonas til kake og is. Tror nok begge ble veldig fornøyd.


Liss, Erik og Natalie skulle ha kommet, men siden Erik fikk dobbelttur på ambulansen, ble det ikke noe av, så Jon kjørte opp og hentet Natalie en liten tur.(Det vet vi kan skje og er blitt vant til. Tar det igjen senere.)


Det ble kake spising, og Wii super Mario. Gøy. Tror jeg må tyv trene litt...
Jonas fikk smisket seg til å sove hos storesøster i natt også, så vi hørte de siste lydene fra trolla våre rett før 2200. Tidlig til å være Caroline og i absolut seneste laget for Jonas. Men sånn blir det vel med siste dag av juleferien kombinert med fødselsdag. Resultatet på det ser vi nok i morgen .
 

Caroline sparer til hamster med utstyr og til klær til seg selv. I dag fikk ho 900,- og med de pengene ho fikk til jul kan ho kose seg godt når vi reiser inn på sørlands senteret. Det blir nok på lørdag, må bare se hvor sliten jeg er i kroppen etter fredagen, for da skal vi til sykehuset i Arendal med Jonas. Kontroll før operasjonen på tårekanal. Spennende.