21. jan. 2010

Baby utstyr og babytøy


Jonas sitt første tøy, ble strikket som prematur tøy.

Da begynner det å nærme seg tiden for å finne ut hva vi har av utstyr og tøy, til småen kommer.Det meste har vi fra Jonas var liten.
Kombi vogn har vi. Håper bare vi finner alle delene så vi kan få satt på bagen. Vognen er den Caroline valgte da Jonas skulle bli født. Den er veldig godt brukt. Det vil si, bagen ser ikke brukt ut, men sportsvogn delen er veldig mye brukt.
Siste gangen var faktisk i sommer. For når vi først er ute å går, er vi ute i mange timer.
I sommer hadde Caroline med seg Jonas. Da gikk de på morgenen og kom ikke tilbake før til middag. De var over alt, og gikk ofte herifra og helt opp til E-39. Noe som tar i overkant av 1 time med normal gange. Med en på 5 år, som skal gå hele veien opp, og ned igjen, tar det hele dagen.
Derfor valgte Caroline å bruke vogna. Ho putta ting oppi vogna, så det så ut som om det ikke var plass til Jonas, og sa vogna var med så de kunne ha med seg drikk ol. Når han hadde gått så mye at han var blitt sliten, "klarte" Caroline og lage litt plass, så han fikk hvilt seg.. Lure Caroline. 
Av og til tok de med seg Dina. Siden ho ikke hverken var stor, eller mange mnd. gammel, satt ho i vogna når ho var sliten. Så en veldig godt brukt vogn. Skal bli spennende å se om vi finner alle delene.

Bilsete har vi også. Vi trodde vi hadde lånt det vekk, men da vi ryddet i kottet, for å finne bagen til vogna, stod setet der. Helt kjempe.Vi har også sprinkelseng. Blir bare litt spennende å se om vi finner ut hvor vi la skruene da vi flyttet sist.

Så etter å ha gått igjenom lista over hva vi har og hva som mangler, vil listene se ca sånn ut:
Dette har vi:
Vogn
Seng
Bilsete
Noe tøy.
Dette mangler vi:
Lekegrinn
Bodyer 50-
Strømpebukser
Pysjer
Gensere
Bukser
Hele dresser
Sokker

Siden det er stor sjanse for at småen kommer fortidlig, vil vi trenge prematur tøy. Noe som er ganske så dyrt. Derfor har jeg bestemt meg for å smile veldig pent til mamman min, hvis det skjer. Ho er utrolig flink til å sy og strikke, og da tenkte jeg at ho kunne sy litt prematur tøy til oss hvis/ når det blir nødvendig.
Er jeg ikke lur?

1 kommentar:

Hilde og Kåre sa...

Gleder oss til lillemor/mann kommer :)
Håper du får gå ut tiden, så du slipper å tenke på prematur :)
Klem